18 January 2017

Stem voor de “wegtransport” persoonlijkheid van de afgelopen 25 jaar

Stem voor de “wegtransport” persoonlijkheid van de afgelopen 25 jaar

Onze partner TransportMedia zal naar aanleiding van de 25ste verjaardag van de Transport & Logistics Awards de prijs voor transportpersoonlijkheid van de voorbije 25 jaar uitreiken.

Onder de laureaten tal van persoonlijkheden uit de politiek en deze bedrijfstak alsook de bedrijfsleiders van onder andere H.Essers, Jost, Van Moer, Transics,…

Daarnaast zijn wij ook zeer verheugd om aan te kondigen dat één van de TL Hub aandeelhouders deel uitmaakt van de genomineerden: Dhr. Jean Claude Delen.

Een glimp van de carrière van Dhr. Delen: Jean Claude Delen was één van de sleutelfiguren van de opbouw van DHL in de Benelux en Frankrijk. Na het orkestreren van diverse fusies (AEI Danzas, DHL,…) beëindigde hij zijn carrière binnen de groep als CEO van DHL Global Forwarding Benelux en Frankrijk. In plaats van te genieten van zijn welverdiend pensioen is Dhr. Delen vandaag raadgever van de CEO van Brussels Airport. Naast zijn professionele taken is Dhr. Delen ook actief voor tal van transportgerelateerde organisaties. Zo is hij voorzitter van het Europees Sociaal Fonds en van het pensioenfond “Transport en Logistiek”, penningmeester van de FEBETRA, penningmeester en voormalig voorzitter van de FIATA maar ook voorzitter van de BAFI, CEB en Clecat. Zoals hierboven ook reeds vermeld is Dhr. Delen vanaf de start betrokken bij het project van TL Hub.

Dhr. Delen is bijgevolg één van de belangrijkste personen uit het vervoer over de weg (lucht én maritiem) van de voorbije 25 jaar. Aarzel dus niet om voor hem te stemmen! ;-)

Om te stemmen voor de “wegtransport” persoonlijkheid van de voorbij 25 jaar: klik hier !

 

Het TL Hub team

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV