Senior Account Manager - Supply Chain at Tabaknatie

Antwerp

Als Senior Account Manager neem je de lead binnen een klantendossier. Je bouwt verder onze logistieke en commerciële diensten uit ten bate van een duurzaam en betrouwbaar partnership met onze klanten. Hierbij ben jij dé vitale schakel tussen het bedrijf en de klant. Om een goede dienstverlening te bieden, engageren we ons om proactief mee te denken met onze klanten en flexibel in te spelen op hun behoeften en wensen.

Verantwoordelijkheden

 Als geboren “farmer”, met uitstekende communicatie skills, ben jij de cruciale schakel in de relatie tussen Tabaknatie en zijn klant.
 Je neemt het voortouw in jouw klantendossier, onderhandelt op high level niveau en neemt initiatief ter verbetering van onze commerciële en operationele activiteiten binnen de logistieke keten.
 Je maakt als eindverantwoordelijke van Tabaknatie commerciële afspraken met jouw klant of klantengroep. Je stemt deze verder af met de verschillende afdelingen naar de mogelijkheden voor de operationele uitvoering ervan.
 Je leidt afdelingsoverkoepelende projecten vanuit jouw ervaring en expertise. Je bent het aanspreekpunt voor de verschil-lende interne afdelingen voor alle vragen en problemen mbt jouw klantendossier.
 Je neemt het initiatief om de verschillende processen te optimaliseren, onze dienstverlening te verbeteren en uit te breiden.
 Verder zorg je voor een correcte en tijdige rapportering naar het Management en de Directie om een goede opvolging van de werkzaamheden en resultaten te garanderen.