Administratief bediende luchtvracht late shift chez Accent Logistics

Onze klant heeft meer dan 7000 werknemers en wereldwijd netwerk één van?s werelds grootste freight forwarding-specialisten. De groep biedt haar klanten geïntegreerde supply chain-oplossingen voor zowel zee- als luchtvracht. Hun expertise value-added diensten e-Services en Integrated Solutions perfectioneren de beheersing van hun goederenstroom en maken uw supply chain transparanter en werkbaarder. Onze klant is gespecialiseerd in Marine Logistics Industrial Projects en andere nichemarkten en beschikt over een doorgedreven marktkennis (Vertical Markets als High-tech Pharmaceuticals Textile Automotive ...). Hun wereldwijd kantorennetwerk met lucht- en zeevrachtHUB?s in meer dan 50 landen en met een sterke vertegenwoordiging in Europa Amerika en de Azië Pacific-regio. Daarnaast zijn er onze filialen in het Midden-Oosten en Afrika en een uitgebreid professioneel agentennetwerk in verschillende andere landen. In België heeft onze klant 4 kantoren en verzorgt met haar werknemers het efficiënte en consistente verloop van lucht- en zeevrachtcargo over heel de wereld.

Functiebeschrijving
Je hebt een sterke kennis van het gebruik en de toepassing van expeditiedocumenten (airwaybills douanedocumenten). Je spreekt vlot Nederlands Frans en Engels. Een sterk organisatorisch stressbestendig en commercieel aangelegd profiel. Vlot werken met MS Office. Je werkt graag klantgericht en bent communicatief en flexibel ingesteld. Je rooster zal starten om 14u00 en eindigen om 22u00

Functie-eisen
Als administratief bediende sta je in voor:

  • input van de gegevens van de operationele medewerkers
  • afsluiten van de luchtvracht gerelateerde dossiers
  • administratieve ondersteuning bieden


Arbeidsvoorwaarden
U komt terecht in een bedrijf waar doorgroeimogelijkheden zijn. Uw verloning zal in lijn met uw ervaring zijn. Bovenop het salaris krijgt u ook nog tal van extralegale voordelen.

Meer informatie
VG.13/BUO