logo

DB Schenker | 24.08.2021 | Brabant Flamand

Stagiair(e) Luchtvracht - DB Schenker


Details de l'offre
  • Contrat : Stage / Emploi étudiant
  • Expérience minimum : Premier emploi
  • Segmentation : Administration , Département Logistique / SCM dans une industrie

Description de l’offre

 

Met meer dan 76.000 werknemers in de hele wereld is DB Schenker een van de toonaangevende transport- en logistieke dienstverleners ter wereld. Als je op zoek bent naar een uitdaging en klaar bent om je carrière te versnellen, overweeg dan om deel uit te maken van een van onze topteams. We bieden medewerkers al meer dan 140 jaar een verscheidenheid aan aantrekkelijke banen in logistiek en transport.

 

 

Doe jij een opleiding logistiek en/of luchtvracht? Ben jij op zoek naar een uitdagende en vooral leerzame stageplek? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

DB Schenker is een wereldspeler in de logistiek en marktleider in luchtvracht met een uitgebreid, wereldwijd netwerk. Op onze luchtvracht vestiging in Zaventem/Brucargo hebben we stageplaatsen voor academiejaar 2021-22 beschikbaar.

Op deze afdeling worden dossiers van grotere luchtvracht klanten behandeld.

Elke zending/ klant is anders en heeft specifieke uitdagingen.

Als stagiair(e) help je actief mee op deze afdeling. Interesse? Solliciteer dan snel en wie weet verwelkomen we jou binnenkort op ons kantoor.

 

 

Wij vragen:

Je volgt een (Bachelor) opleiding Logistiek management of supply chain management.

Je hebt specifieke interesse in airfreight

Je bent leergierig en wil graag de handen uit de mouwen steken

Je beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift

Bij voorkeur kan je een stageperiode van minimaal 12-16 weken lopen

Wij bieden :

DB Schenker biedt jou een afwisselende stage, begeleiding waar nodig en een vaste stagebegeleider. Je kan veel leren en tegelijkertijd neem je een kijkje achter de schermen bij de marktleider in de luchtvracht. Je loopt stage in een dynamische omgeving met een prettige, informele werksfeer.

 


DB Schenker Offres d'emplois
DB Schenker

Fondée en 1872, DB Schenker s’est spécialisée dans le secteur du transport et de la logistique. Schenker et le deuxième plus grand fournisseur de services de transport, de la logistique et de la Supply Chain.

Avec plus de 2000 sites et 95 000 collaborateurs, Schenker assure une performance dans ses services de qualités tout en garantissant une sécurité optimale.

DB Schenker est continuellement à la recherche d’employés  qualifiés pour ses départements de Consumer market, de Pharma, de Logistics, de Transport, de Supply Chain, Retail, …

Consultez toutes les offres d'emploi de DB Schenker et postulez en ligne. Créez votre profil.

Découvrez les autres opportunités de carrière chez DB Schenker