Senior payroll officer chez H.Essers

Limbourg
Voor ons HR Shared Service Center te Genk zijn we momenteel, door onze aanhoudende groei, op zoek naar een Senior Payroll Officer.

Het HR SSC is binnen H.Essers verantwoordelijk voor de loon- en personeelsadministratie van al onze Belgische medewerkers.

Als Senior Payroll Officer sta in in voor een nauwkeurige verwerking van de lonen en alle personeelsgerelateerde documenten. Je staat de medewerkers te woord wanneer ze zich met vragen aanmelden aan het personeelsloket en helpt hen op professionele en klantgerichte wijze verder. Je werkt actief mee aan optimalisatie- en automatisatieprojecten inzake het payrollproces.

Je rapporteert aan de Team Manager van het HR Shared Service Center.

Functie-eisen
Je bent minimaal in het bezit van een bachelordiploma personeelswerk. Enige ervaring is vereist.
Je hebt een goede kennis van de sociale wetgeving en bent sterk communicatief.
Je bent administratief zeer sterk en gebeten door payroll.
Je bent servicegericht, nauwkeurig en discreet.
Je bent analytisch en cijfermatig ingesteld.
Verder ben je zeer gedreven en flexibel.
Naast het Nederlands, is kennis van Frans, Duits en Engels mooi meegenomen.

Arbeidsvoorwaarden
Een uitdagende functie in een groeiende en boeiende internationale firma, opleiding door ervaren collega's, een brede waaier aan doorgroeimogelijkheden en een correct salaris.

Over H.Essers
Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, pharmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogwaardige goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2016 boekte H.Essers een omzet van 571 miljoen €.

Het bedrijf telt momenteel 950.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens. Het bedrijf heeft meer dan 5.400 medewerkers verdeeld over 67 vestigingen in 15 landen in West- en Oost- Europa.

Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.