AIR PRICING OFFICER chez Hays

Brabant Flamand

* Vacature in procurement
* Kennis luchtvrachttarieven
* Expeditie

Hays Zaventem Purchasing & Logistics is voor één van 's werelds grootste logistieke spelers die hun klanten geïntegreerde supply chain-oplossingen bieden, op zoek naar een pricing officer voor hun vestiging op Brucargo.

De pricing officer is verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor offertes en voor de volledige administratie van het klanten - en prospecten beheer, zowel voor import als voor export. Je gaat continu op zoek naar mogelijkheden om transportkosten te besparen of te vermijden. Je zorgt dat dit streven naar kostenreductie steeds in lijn ligt met de financiële doelstellingen.
Je zal deel uitmaken van het sales departement en rapporteert rechtstreeks aan de sales supervisor. Je ondersteunt de operationele teams om een maximum aan besparingen te realiseren. 

Kennis en ervaring met excel is essentieel maar wat ook belangrijk is interesse voor het gebruik van specifieke softwareprogramma's voor het beheer van klanten en prospects. Idealiter heb je als kandidaat reeds ervaring opgedaan in de luchtvaartsector en spreek je zowel Nederlands, Engels en Frans.

De klant biedt jou een marktconform salaris aan met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

 

Spreekt deze vacature als Air Pricing Officer jou aan, herken je jezelf hierin en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en solliciteer online t.a.v. De Wolf Dennis, Hays Purchasing & Logistics, Zaventem.