CUSTOMER OPERATIONS AGENT EXPORT chez Hays

Brabant Flamand

  • Brucargo, Machelen
  • Customer Operations Agent Export
  • Nederlands, Frans, Engels

Voor een internationale klant in Brucargo is Hays Response op zoek naar een Customer Operations Agent Export. Deze sterke klant is actief in de Luchtvrachtsector en zoekt gemotiveerde mensen om hun team te versterken.

Als Customer Operations Agent Support ben je verantwoordelijk voor het beheer en de opvolging van exportdossiers. Hierbij geef je ook instructies aan de douaneafdeling waarmee je nauw werkt en maak je facturen correct op. Daarnaast volg je de klanten op en informeer je ze op een pro-actieve manier.

Voor deze job als Customer Operations Agent Export zoeken we iemand die drietalig is in het Nederlands, het Frans en het Engels. Je hebt een Bachelor en beheerst Excel uitstekend. Ben jij iemand die klantgericht is en daarbij ook nauwkeurig werkt? Dan ben jij de persoon die Hays Response zoekt!


Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een toffe werksfeer. Het bedrijf biedt je ook een aantrekkelijk salarispakket met daarboven op nog extralegale voordelen. Heb je interesse in deze gevarieerde en leerrijke job?

Solliciteer dan zeker via de onderstaande knop of bel me op via het nummer 02 709 84 35!