HUB OFFICE TEAMLEADER chez Hays

Brabant Flamand

* Brucargo
* Leidinggevende skills
* Nachtwer

Voor één van de grootste spelers in de internationale transportsector is Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een Teamleader voor de nachtelijke HUB-activiteiten op Brucargo.

Deze functie valt onder het Europees Expres transportnetwerk waar er van HUB naar HUB wordt gereden. In deze rol als Teamleader sta je in voor de toewijzing van de binnenkomende baanvrachten aan de juiste kaai. Jij coördineert en bepaalt concreet de volgorde waarin vrachtwagens of trailers eerst moeten afgeladen worden naargelang de prioriteit van de zendingen en de lading, dit alles in samenspraak met de verantwoordelijke van de kaai en rekening houdend met de werkdruk en de data die samen met deze zendingen gestuurd worden. Dit is een strategische centrale functie waarbij je met veel andere operationele diensten in contact komt. Als HUB teamleader treed je op als de verbindingsfiguur tussen de magazijnactiviteiten en de ondersteunende diensten op het bureau. Soms zijn er kalmere momenten, maar anderzijds moet je soms 3 dingen tegelijk doen. Zo moet je zeker in staat zijn om snel de belangrijkste zaken uit redelijk wat informatie te halen. Daarnaast observeer je de werkzaamheden van je mensen op regelmatige basis en sta je hen bij met raad en daad. Je zorgt er verder voor dat de veiligheidsprocedures correct worden nageleefd en houdt de kwaliteit van de processen nauwlettend in het oog.


Kan je jezelf terugvinden in deze functiebeschrijving, reageer dan onmiddellijk online of neem contact op met Dries Serré van Hays Purchasing & Logistics Zaventem.

Naar persoonlijkheid toe ben je iemand recht door zee die het hoofd onder alle omstandigheden kan koel houden. In dit kader werk je altijd accuraat en kan je presteren onder tijdsdruk. Qua profiel zoeken we iemand die planmatig en organisatorisch sterk in zijn schoenen staat. Bovendien ben je een geboren people manager die goed is in het motiveren van medewerkers. Het gaat hier over een job die zich voornamelijk 's nachts afspeelt. We vragen dan ook een zekere flexibele houding naar werkuren toe. Wat je IT skills betreft, kan je goed overweg met de meest courante Officetoepassingen. Verder spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Idealiter beschik je over enkele jaren ervaring in de transport- of logistieke sector.

Men biedt je een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salaris en een interessante shiftenpremie aangevuld met extralegale voordelen, dit alles in een dynamische transportomgeving. Het gaat hier om een heel menselijke logistieke organisatie die altijd probeert om het beste uit haar personeel te halen.
Kan je jezelf terugvinden in deze functiebeschrijving, reageer dan onmiddellijk online of neem contact op met Dries Serré van Hays Purchasing & Logistics Zaventem.