NACHTSHIFT SUPERVISOR chez Hays

Brabant Flamand

* Passie voor nachtwerk
* Logistiek & Transport omgeving Ternat
* Leidinggevende ervaring

Voor een grote speler regio Ternat is Hays Purchasing & Logistics op zoek naar een Operations Supervisor voor de nachtshift.

In deze job sta je concreet in voor de goede operationele werking van de distributieactiviteiten tijdens de avond- en de nachtshift. Je taak bestaat erin om alle operationele werkzaamheden in de nachtdienst te overzien en te coördineren voor een grote internationale speler. Je begeleidt hier een aantal operationele profielen en stuurt hen op regelmatige basis aan en grijpt in bij logistieke problemen waar nodig. Hierbij bewaak je de teamprestaties en de logistieke processen. Verder zorg je steeds voor een goede communicatie, bouw je sterke relaties met je team op en ben je het eerste aanspreekpunt tussen magazijn en bureau.


We zoeken voor deze functie iemand met leidinggevende werkervaring, bij voorkeur in een logistieke of productieomgeving. Verder kan je vlot communiceren en spreek je vlot Nederlands en Frans. Je bent een ondernemende nachtuil en stelt je graag flexibel op. Je beschikt over een basiskennis van de meest courante softwarepakketten. Om deze job succesvol in te vullen, vragen we dat een blanco getuigschrift van goed gedrag en zeden kan voorgelegd worden.

De klant biedt een marktconform salaris aan met shiftenpremie en tal van extralegale voordelen.

Spreekt deze vacature als Operations Supervisor jou aan, herken je jezelf hierin en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en solliciteer online t.a.v. De Wolf Dennis.