REPLENISHER chez Hays

Brabant Flamand

* Regio Ternat
* Ervaring in voorraadbeheer
* FMCG-sector

Hays Purchasing & Logistics is momenteel op zoek naar een ervaren replenisher. Het bedrijf is een onafhankelijke internationale broker die optreedt als sales & marketingorganisatie voor bepaalde consumentenproducten, dit specifiek naar de FMCG-sector gericht. Op die manier verzorgt men de hele supply chain, de marketing en commercialisering van verschillende A-merken.

Als replenisher ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het plannen, opvolgen en bijsturen van de voorraad van een aantal merken. Hierbij hou je rekening met de gangbare voorraadprincipes met de bedoeling om steeds over de optimale voorraadniveaus te beschikken. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid voor de gehele goederenstroom van a tot z. Dit is het plannen, coördineren, uitvoeren en opvolgen van alle betrokken activiteiten, gaande van het aankooporderbeheer, de factuurcontrole, special handling, inbound, transportopvolging, enzovoort. Je werkt hiervoor nauw samen met externe partners zoals de producenten en logistieke providers, alsook met interne klanten zoals de product managers, marketingverantwoordelijken, klantendienst tot en met de boekhouding. Hierbij hou je ook rekening met bepaalde commerciële acties en/of promoties.

Naar profiel toe ben je een krak in efficiënt voorraadbeheer en heb je reeds blijk gegeven van een goed inzicht in de gehele supplyketen. Idealiter kan je relevante ervaring in een vergelijkbare functie in de FMCG-sector voorleggen. Qua studieniveau beschik je minimum over een bachelordiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring. Wat je talenkennis betreft, spreek en schrijf je vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Je bent organisatorisch en analytisch goed onderlegd van nature. Op het gebied van computer skills kan je vlot met Excel werken en heb je bij voorkeur reeds ervaring met SAP opgedaan.

Onze klant biedt je een boeiende job in een groeiende omgeving waar er een aangename sfeer heerst. Men biedt je een vast contract aan samen met extralegale voordelen. Daarnaast volgt nog een doorgedreven training on-the-job.

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende job, neem dan contact op met Dries Serré van Hays Purchasing & Logistics of reageer direct online