TECHNISCH-COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW chez Hays

Flandre Orientale

* Allround bouwtechnisch bediende
* Offerte, verkoop, tekenwerk, aankoop, transport, nacalculatie
* Prefab beton

Onze klant is een ruwbouw aannemer die zowel moderne als klassieke woningen en appartementen realiseert. Ze breiden uit met de productie van prefab betonelementen en gaan hiervoor op zoek naar een Technisch-Commercieel bediende bouw.

Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand. Dit betekent dat je inkomende leads opvolgt, desnoods ter plaatse gaat en daarnaast ook actief bent op social media. Op basis van verkregen ingenieursstudie, maak je analyse om aansluitend een juiste offerte te kunnen uitwerken voor de klant. Voor hulp kan je rekenen op een bouwkundig ingenieur. Na goedkeuring hiervan werk je een productietekening uit in SketchUp of Autocad. Vervolgens sta je in voor de bestelling van de nodige wapening bij leveranciers. Daarnaast regel je transport (indien nodig) en sta je in voor de nacalculatie.


Je bent bouwkundig geschoold (Bachelor Bouw, Assistent-Architect…) of kan voldoende relevante ervaring uit de bouw- of betonsector meebrengen. Je kan zelfstandig werken met oog voor detail, beschikt over ruimtelijk inzicht en kan ingenieursstudies interpreteren en technische tekeningen opmaken. Tot slot ben je commercieel ingesteld, maar tegelijk klantgericht.

Je komt terecht in een dynamisch, vernieuwd bedrijf met een gedreven en persoonlijke aanpak. Het bedrijf biedt je kansen om te groeien en geeft ruimte voor initiatief. Jouw loon is in functie van je inzet en ervaring.

Interesse in deze boeiende job als Technisch-Commercieel bediende bouw? Verstuur dan snel je CV online of neem contact op met Elissa Vanmarcke van Hays Gent Construction op 0470/ 19 10 30.