Foreman chez Kuehne + Nagel

Foreman

Eindhout

Job description

Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout, België.

Your tasks and responsibilities

 • Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen.
 • Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer.
 • Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt.
 • Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt pro-actief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS - tools.
 • Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

Your skills and experience

 • Je bent vertrouwd met een magazijn en hebt een interesse in logistiek.
 • Je hebt sterke vaardigheden en aanleg voor leidinggeven aan mensen en organiseren van processen : gedrevenheid, stressbestendigheid, oplossingsgerichtheid en bereidheid tot samenwerken.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden waardoor je zin hebt in : één-op-één-gesprekken, bordoverleg, rondgangen, en veel meer... .
 • Je hebt interesse om kennis van veiligheid, kwaliteit en KNPS-tools uit te breiden en te delen met collega's.
 • Je bent flexibel om in een 2-ploegensysteem te werken. Je staat open om op verschillende afdelingen ervaring op te doen.
 • Pluspunten : eerste ervaring in leidinggeven, ervaring met en/of attest voor het besturen van rollend materiaal, gebruikerskennis van Engels, Frans of Duits, gebruikerskennis van WMS-pakket (CIEL) en MS Excel, Ms Outlook.

Good reasons to join

Ben jij de gedreven medewerker met passie voor logistiek en ben je bereid om verantwoordelijkheid op te nemen? Wij bieden een boeiende en afwisselende job aan als eerstelijnsverantwoordelijke met logistieke uitdagingen en ontplooiingskansen.

Contact

Solliciteren kan je door een e-mail met je CV te sturen naar Mina Jovicic, e-mail: mina.jovicic@kuehne-nagel.com;

About Kuehne + Nagel

With over 76,000 employees at some 1,300 locations in over 100 countries, the Kuehne + Nagel Group is one of the world's leading logistics companies. Its strong market position lies in the seafreight, airfreight, contract logistics and overland businesses, with a clear focus on providing IT-based integrated logistics solutions. Further information can be found at www.kuehne-nagel.com


Learn more >>

kncareers.com

Reference Number: req39074