logo

Manuport Logistics | 13.02.2020 | Anvers

Marketing & Communication Specialist


Details de l'offre
  • Contrat : Employé
  • Minimal Experiance: 6 mois à 2 ans
  • Segmentation : Transport Routier , Expéditeur Mer , Marketing / Communication , E-Commerce , Import / Export

Description de l’offre

Je krijgt als Marketing & Communication Specialist de kans om het volledige marketinggebeuren voor jouw rekening te nemen. Je bekleedt een nieuwe en centrale rol als marketeer in een sterke organisatie waar open communicatie en een no-nonsense aanpak met vlakke organisatie aan de orde is.

Je onderhoudt de website en de verschillende digitale kanalen (sociale media, intranet, interne schermen,…) en geeft deze een ‘different touch’. Je analyseert het websiteverkeer en de digitale kanalen en voert op een proactieve manier verbeteringen door. Je verzorgt de interne- en externe communicatie met de nodige MPL branding. Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van bijv. teksten, advertenties, presentaties, enz. Je zorgt dat dit over de verschillende kantoren heen uniform gebeurt. Je helpt actief mee aan het organiseren en coördineren van verscheidene beurzen en events. Hierbij voorzie je ook de nodige materialen zoals banners, naamkaartjes, flyers, enz. In deze functie is er ruimte voor eigen initiatief en creativiteit, dit doe je in nauw overleg met het management, commercial en HR.


Manuport Logistics Offres d'emplois
Manuport Logistics

En tant que membre du groupe Euroports, Manuports Logistics propose un choix unique de services logistiques:

Pour tous les moyens de transport: maritime, fluvial, routier, ferroviaire et aérien. Manuport Logistics est physiquement présent dans les principaux ports européens, il ont des affiliés à Marseille, au Brésil, à singapour, etc. 

MPL est une organisation en croissance rapide avec un caractère dynamique. On stimule l'esprit d'entreprise et le développement. Ensemble, on entreprend les défis dans un 'BE Different - BE MPL' team. 

Vous avez envie de travailler avec nous?

Consultez les offres d'emploi en postulez en ligne. Créez votre profil. 

 

Découvrez les autres opportunités de carrière chez Manuport Logistics