logo

Tabaknatie | 12.04.2021 | Anvers

Office Manager


Details de l'offre
 • Contrat : Employé , Cadre Supérieur
 • Expérience minimum : 5 à 10 ans
 • Segmentation : Département Logistique / SCM dans une industrie , Chef d'équipe , Warehousing & Distribution

Description de l’offre

In deze functie ga je aan de slag in ons hoofdkantoor te Antwerpen en zal je leiding geven aan een van onze afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor de samenwerking met andere afdelingen en voert overleg met alle betrokken stakeholders. Je bepaalt prioriteiten en delegeert opdrachten naar jouw medewerkers. Als office manager bewaak je over de permanente ontwikkeling van jouw team.

Verantwoordelijkheden

 • Als verantwoordelijke van jouw afdeling ben je het algemene aanspreekpunt voor alle interne en externe stakeholders.
 • Je maakt een dashboard-rapportering op over de verschillende KPI’s gebonden aan jouw afdeling en rapporteert dit aan de directie.
 • Je geeft integer leiding aan jouw team en boekt samen met hen resultaten. In de eerste plaats stel je je op als people manager.
 • Je stemt de acties van jouw afdeling af met andere departementen in functie van tijd efficiëntie, beschikbaarheid en middelen om zo de goede samenwerking te bevorderen.
 • Je betrekt je team actief in de workflows en processen, evalueert hen en stuurt hen bij waar nodig. De permanente ontwikkeling van jouw medewerkers staat hierbij centraal. Verder bewaak je de voortgang van de opleiding van nieuwe medewerkers.
 • Je creëert een draagvlak voor de gemeenschappelijke waarden en normen van Tabaknatie.

Profiel en competenties

Wij zoeken voor deze functie een geboren teamleader met een sterke persoonlijkheid en uitstekende communicatie skills, die zorgt voor structuur en begeleiding binnen een afdeling. Je bent geen inhoudelijke expert, maar je denkt wel probleemoplossend en bent stressbestendig en vastberaden.  Je ziet problemen als een uitdaging en zoekt praktische oplossingen.

Je beschikt ook over:

 • Een gedegen en bewezen ervaring van minstens 5 jaar als coördinerend leidinggevende, met de nodige people management vaardigheden
 • Een hands-on mentaliteit: je durft zaken aanpakken en kan experten buiten jouw vakgebied op een diplomatische manier aansturen
 • Een helikopterview: je bewaart ten allen tijden het overzicht en stuurt bij waar nodig
 • De overtuigingskracht om mensen mee te krijgen in je verhaal
 • Zeer goede Microsoft office kennis

Waarom voor Tabaknatie werken? Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.

Tabaknatie, opgericht in 1896 is dé specialist in de behandeling, opslag en transport van tabakproducten. Ons bedrijf is vooral bekend om haar belangrijke ervaring en knowhow in de tabakswereld. Wij beschikken over gespecialiseerde magazijnen (ongeveer 700.000 m²), die de meest geavanceerde technologieën bieden voor opslag en behandeling zodat we een hele waaier aan high-quality services kunnen bieden aan onze klanten.

Overtuigd? Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie je het al helemaal zitten om deel uit te maken van Tabaknatie? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wij werken met een vacature portaal waarop je een eigen account kan aanmaken. Binnen het portaal heb je een overzicht van jouw gegevens en interesses en zo hebben wij ook meteen al jouw contactgegevens. Op onze website kan je ook terecht voor informatie over de sollicitatieprocedure.


Tabaknatie Offres d'emplois
Tabaknatie

Fondée en 1896, l’entreprise est spécialisée dans la manutention et le transport de tabac brut et produits liés au tabac.

Regroupant plus de 800 personnes et expédiant dans plus de 100 pays, Tabaknatie est le leader dans le secteur du transport, de la logistique et de la Supply Chain.

Tabaknatie est continuellement à la recherche d’employés  qualifiés pour ses activités de High efficiency, Global deliveries, Global inventory reduction, Effective inventory management, Storage, Warehousing, Logistics, Transport, ..

Consultez toutes les offres Tabaknatie et postulez en ligne. Créez votre profil.

 

Découvrez les autres opportunités de carrière chez Tabaknatie