Supervisor 2 ploegen te Willebroek chez TDL Group

TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik).
Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klantentevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group.

 

De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding waardoor TDL Group een sterke marktpositie verworven heeft. Als werknemer kom je terecht in een uitdagende werkomgeving met groeimogelijkheden en werkzekerheid.

 

In het kader van verdere groei zijn wij voor onze Business Unit Fresh in Willebroek op zoek naar een ervaren en gedreven (m/v):

Supervisor 

Je draagt de verantwoordelijkheid over de operaties binnen het magazijn en coördineert de logistieke stromen, teneinde de in- en uitgaande stroom van goederen optimaal en flexibel te laten verlopen met het oog op rendabiliteit.

Je staat in voor de operationele aansturing van magazijniers en hun teamleaders teneinde toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk.

Je bent verantwoordelijk voor een correct en efficiënt verloop van picking/inbound/outbound en het laden/lossen van alle vrachtwagens.

Je ziet toe op de naleving van veiligheid, kwaliteit en werkafspraken/procedures.

Je stuurt teamleaders en magazijnmedewerkers aan teneinde de motivatie en het rendement te maximaliseren.

Je werkt actief mee in de operaties in functie van de noden of de afdeling (drukte, afwezigheden) teneinde de kernactiviteiten te waarborgen.

Je bent verantwoordelijk voor een optimale doorstroom van informatie en staat in voor een vlotte samenwerking/communicatie met naaste collega’s, andere afdelingen en externen.

 

Profiel

  • Opleiding bachelor niveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een logistieke omgeving/magazijn
  • 2 tot 3 jaar leidinggevende ervaring
  • Zeer goede kennis van het Nederlands, kennis Frans
  • Kennis MS Office
  • Kennis ERP-systeem
  • Kennis WMS-systeem
  • Bereid om in 2 ploegen te werken
  • Communicatief sterk

 

Aanbod:

 

TDL Group biedt jou een verantwoordelijke, uitdagende functie en de kans om je verder te ontplooien in een dynamisch en sterk groeiend bedrijf. Je kan je inzet, inbreng en zelfstandigheid zelf waarmaken en kan rekenen op een aangename werksfeer met gedreven collega’s.
 

Interesse? Wil jij ons team versterken, stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar vacature@tdlgroup.be