Sales Traineeship chez UPS

Brabant Flamand

Voor sommige jobs ga je verder dan voor anderen, omdat ze je een boeiende carrière bieden met de nodige uitdagingen en groeimogelijkheden. Een carrière bij UPS, ’s werelds meest toonaangevende pakketbezorgingsbedrijf en de wereldleider in supply chain-oplossingen, opent deuren. Een carrière bij ons is een carrière vol kansen.

Heb je een sterke persoonlijkheid, bruis je van energie en enthousiasme en ben je klaar voor een professionale uitdaging? Dan zorgen wij ervoor dat deze eigenschappen worden omgezet in de gepolijste professionaliteit die de drijvende kracht vormt van ons bedrijf. Wij doen meer dan je de kneepjes van het vak aanleren. We gaan in jou investeren met een uitgebreid trainingsprogramma dat je de nodige vaardigheden en knowhow zal bijbrengen. Je wordt gestimuleerd om je loopbaan verder te onwikkelen, tot waar jouw ambitie reikt.

Het begint allemaal bij het Inside Sales Team, gebaseerd in Diegem, waar je uitgebreid zult kennismaken met onze bedrijfsactiveiten en waar het traject van start gaat dat je zal vormen tot een van onze verkoopstalenten. Naast training en coaching rond verkooptechnieken leren we je over accountmanagement, onderhandelingstechnieken, presentatievaardigheden en nog veel meer. En wanneer je volledig operationeel bent, staat de volgende uitdaging voor je klaar. Als Account Executive Trainee krijg je een coach die je voorbereidt op je volgende rol als field sales, waarbij je verantwoordelijk wordt voor je eigen regio en kan rekenen op een firmawagen, laptop en gsm.

Bij UPS zijn onze mensen onze grootste kracht, “we promote from within”. Met begeleiding en coaching van onze managers worden er kansen gecreërd binnen een snel evoluerende, dynamische en internationale omgeving. Uiteraard kan je hierbij rekenen op een competitief salaris aangevuld met een bonussysteem en tal van extralegalen voordelen.

Jouw carrière start hier