Dossierbeheerder / loketbediende (m/v) chez Van Moer Logistics

Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener met hoofdzetel in Zwijndrecht (Waaslandhaven). Voor de versterking van ons team bij Van Moer Rail zijn we op zoek naar een dossierbeheerder / loketbediende voor onze site in Zwijndrecht.

Functie:

Als dossierbeheerder fungeer je als rechtstreekse schakel tussen de klanten en de operaties. Je staat in rechtstreeks contact met beide partijen en je doet er alles aan om ze op de best mogelijke manier te helpen. De klanten bezorgen jou hun orders die jij gaat verwerken in het voorraadbeheersysteem. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s over de juiste informatie beschikken, zodat ze de producten kunnen opslaan in of verzenden vanuit het warehouse. In overleg met jouw klanten en de operationele collega’s zorg je ervoor dat er optimaal wordt gewerkt.

Bij afwezigheid van iemand aan de loketten neem je deze functie over. De vrachtwagenchauffeurs bieden zich bij je aan en je verwerkt alle documenten in het voorraadbeheersysteem. Je verduidelijkt aan de chauffeurs waar ze hun vracht mogen lossen of laden. In overleg met jouw klanten en de operationele collega’s zorg je ervoor dat er optimaal wordt gewerkt. Je werkt nauw samen met de dossierbeheerders op jouw afdeling en ondersteunt hen tijdens piekmomenten

Profiel:

Je bent accuraat en houdt ervan op administratief vlak alles nauwkeurig te verwerken, van het inbrengen van het orders tot en met de facturatie. Door je sterke betrokkenheid beschouwen de klanten jou als een partner. Hetzelfde geldt met betrekking tot jouw collega's, ook zij kunnen steeds bij jou terecht. Je communiceert vlot in het Engels, kennis Frans en Duits is een pluspunt.

Zelfs onder tijdsdruk, blijf je rustig en vriendelijk naar de klanten toe. Je vlotte communicatie helpt je hierbij.

Aanbod:

Bij Van Moer Logistics bieden we jou een uitdagende functie binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die zich onderscheiden door hun engagement voor het bedrijf en hun job in het bijzonder. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.