Transportplanner (m/v) - Zwijndrecht chez Van Moer Logistics

Bedrijfsvoorstelling:

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Samen tellen we vandaag ruim 1000 medewerkers. Gelet op de vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven transportplanner (m/v).

Functie:

Na een grondige opleiding door onze ervaren planners sta je mee in voor de optimale inzet van onze vrachtwagens. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven. Dit doe je in overleg met de klanten, ook in het Frans en het Engels. Voor de goede opvolging maak je gebruik van onze performante systemen Navision en Tx Connect.

Profiel:

Overzicht bewaren, twee stappen vooruit denken, betrokkenheid en enthousiasme zijn voor jou geen holle woorden. Ook al heb je geen of weinig ervaring, het schrikt je niet af je te storten in de boeiende wereld van de transport. Je bent leergierig en toont een enorme inzet om de job onder de knie te krijgen. Problemen pak je efficiënt aan, ook onder tijdsdruk. Je beschikt over een gezonde dosis assertiviteit en overtuigingskracht. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie, kennis van de haven van Antwerpen is een groot pluspunt.

Aanbod:

Bij Van Moer Logistics kom je terecht in een ambitieuze en sterk groeiende onderneming. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die zich onderscheiden door hun engagement voor het bedrijf en hun job in het bijzonder. Bovendien kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.