Supervisor Warehouse / Leidinggevende Logistiek bij Scania Parts Logistics

Interesse in de logistieke sector? Gepassioneerd door people management en procesverbeteringen? Dan is dit misschien de perfecte uitdaging voor jou!

 

 

 

De uitdaging

Als leidinggevende in de eerste lijn ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en motiveren van de medewerkers in jouw zone. Ook het meewerken aan het optimaliseren van de processen in het magazijn vormt één van jouw kernopdrachten. Daarnaast waak je over de KPI’s en doelstellingen van jouw afdeling. Een teamleader ondersteunt jou in het sturen van de dagdagelijkse operatie. Binnen deze rol heb je veel sociale contacten en werk je nauw samen met je collega supervisors. Je leidt de teamvergaderingen en werkt mee aan het realiseren van verbeterprojecten. Je rapporteert hierbij aan de Group Manager.

 

 

 

Jouw talenten

Je genoot bij voorkeur een bachelor opleiding en kan minstens ervaring voorleggen in een leidinggevende functie. Je hebt een groot inlevingsvermogen en bent sterk in motiveren, enthousiasmeren, actief luisteren en feedback geven aan medewerkers. Daarnaast heb je enig organisatietalent voor het plannen en opvolgen van opleidingen. Je kan probleemoplossend denken en bent flexibel ingesteld qua taken en werkuren.

 

 

 

We zoeken een teamplayer die wil meewerken met zijn eigen team en actief wil samenwerken met andere teams en afdelingen.

 

 

 

Ons aanbod

Een boeiende job binnen een stimulerende werkomgeving in een internationale context. Je kan rekenen op een marktconform salaris met talrijke extralegale voordelen en interne opleidingen. Groeimogelijkheden en verdere ontplooiingskansen zowel op lokaal vlak als binnen de internationale organisatie worden aangemoedigd.

In­te­res­se?

Stuur je kandidatuur door naar Hanne Maes, HR Professional, via hanne.maes@scania.com