Find your future job at Licence2Skill

Licence2Skill
Plantsoenstraat 1
2850 - Boom
Belgium
https://www.licence2skill.be/

Wij zijn niet zomaar een matchmaker van HR, commerciële en marketing profielen…
We gaan voor een totaal ervaring. Een beleving!

Licence2Skill is gegroeid vanuit de eigen ervaringen van oprichters Tom Baeten en Filip Plompen. Elk vanuit hun eigen achtergrond kwamen ze in aanraking met jongeren en seniors en de problemen die zij ondervonden op de arbeidsmarkt. 

‘Je hebt een gebrek aan ervaring’ moet zowat de meest gehoorde feedback zijn die jongeren vandaag ontvangen – àls ze al een antwoord krijgen.
Voor ervaren rotten gelden vaak andere soorten van afwijzing: ‘Je bent te duur, niet meer mee met de moderne technologie, etc.’

Het is onze bestaansreden om die clichés de wereld uit te werken. Licence2Skill zet zich specifiek in voor deze twee kritische doelgroepen.
Wij geloven in hen en dit zijn geen loze woorden. Door middel van onze community op Facebook, zijn wij veel meer dan een matchmaker. We bieden een platform aan waarin jong van minder jong kan leren en omgekeerd. Door deze kruisbestuiving doen we niet alleen aan kennisdeling, maar inspireren we elkaar. 

Hier stopt het niet. We doen aan coaching en begeleiding. Niet alleen in de zoektocht nààr een job, maar ook ón the job.

Licence2Skill staat voor kwaliteit en het creëren van een win-win voor zowel bedrijven als onze kandidaten. Dit doen we op een eerlijke en menselijke manier. Voor ons zijn kandidaten geen nummer, maar een persoon en bedrijven een klant, die ons betaalt en waar we de beste service aan willen bieden.

In een wereld waarin alles snel moet gebeuren en waarbij we leven in een wegwerpmaatschappij, willen wij dan ook van duurzame samenwerkingen de norm maken. 

Region

Search jobs
by region

Search Now
Category

Search jobs
by category

Search Now
Create your resume

Get noticed by companies hiring

Create your CV