SUPPLY CHAIN MANAGER chez Brouwerij Haacht

Brabant Flamand

FUNCTIE

Je bent verantwoordelijk voor het volledige supply chain proces binnen Brouwerij Haacht.

Je staat aan de basis van de supply chain strategie van de Brouwerij en verzekert de concretisering hiervan door het identificeren, uitwerken en implementeren van de geschikte organisatie, infrastructuren, processen, systemen en technologieën.

Daartoe neem je bij aanvang de rol van op interne project manager, in samenspraak met de stuurgroep/projectgroep, bij de implementatie van een nieuw ERP-systeem, om nadien de functionele leiding te nemen over verschillende activiteiten binnen het supply chain proces (o.a. voorraad-, magazijn- en aankoopbeheer, inbound & outbound transport, planning, customer care, …).

Je waakt over een efficiënt beheer en evenwicht tussen de forecastings en planningen van de commerciële, marketing, aankoop, logistieke en productie diensten; je weet een overkoepelende operationele partnership tussen deze diensten tot stand te brengen en de teams day-to-day op de werkvloer te begeleiden.

Je werkt KPI’s uit die een inhoudelijke en stipte opvolging van het supply chain proces toelaten en je verzorgt de nodige rapporteringen hieromtrent. Je formuleert adviezen en verbetervoorstellen met het oog op een continue verbetering van de processen, de kwaliteit, de kost en de service.

Je rapporteert aan de Directeur Exploitatie.

PROFIEL

Je hebt een Master TEW of Handelsingenieur.

Je kan terugblikken op een relevante professionele ervaring binnen de procesindustrie (min. 5 jaar), waarbij een ervaring in de voedingsindustrie een belangrijke meerwaarde vormt.

Je hebt een goed ontwikkelde analytisch vermogen, denkt oplossingsgericht en hebt affiniteit met informatica en ERP toepassingen. Je durft zaken kritisch te bekijken, beslissingen te nemen en change te initiëren. Je weet plan- en projectmatig te werken en hebt ervaring met het coördineren en aansturen van crossfunctional teams.

Je houdt van een open en transparante communicatie, beschikt over een goede portie overtuigingskracht en geniet van het in dialoog gaan met anderen.

Je woont binnen redelijke afstand (ook in tijd) van de Brouwerij te Boortmeerbeek.

WIJ BIEDEN JE

Een boeiende en gevarieerde hands-on job met ruimte voor verantwoordelijkheid en initiatief, binnen een uniek Belgische bedrijf met een sterk familiaal karakter waar ondernemerschap, innovatie en persoonlijke ontplooiing centraal staan.