Publiceer uw vacature

Over TL Hub

TL Hub verbindt ondernemingen met personen die deskundigheden en vaardigheden aanbieden of nodig hebben.

TL Hub is de # 1 Belgische job board gespecialiseerd in logistiek, transport en supply chain. Dankzij een uniek segmentatiemodel, speciaal ontwikkeld voor de Transport- en Logistieke sector ondersteunen wij ondernemingen om hun vacatures rechtstreeks zichtbaar te maken aan de geschikte kandidaten. Verder helpen wij deze kandidaten om hun vaardigheden te etaleren. Onze leden kunnen communiceren op ons forum gericht op de logistiek en transport in België. Via onze regelmatige updates blijven zij ook op de hoogte van het laatste nationale en internationale nieuws uit de sector.

Ontdek ons team!
 

Voordelen voor kandidaten

Verhoog uw kansen om een job te vinden door uw TL Hub CV te creëren. Uw profiel is beschikbaar voor een grote groep recruteerders uit de Transport- en Logistieke sector.

Vergroot uw netwerk in de Transport en Logistieke sector door uw TL Hub profiel te creëren. U kunt mensen uit de sector leren kennen, de kennis en vaardigheden van vrienden ondersteunen, meedoen aan discussies op het forum en berichten zenden en ontvangen van en naar vrienden.

Ontdek tal van voordelen zoals actueel nieuws uit de sector door nu lid te worden!

Voordelen voor recruiters

TL Hub is uw enige webpartner in België die zich uitsluitend richt op uw Transport en Logistieke aanwervingen. Ontdek op de werkgeverspagina de voordelen van een samenwerking met TL Hub.

TL Hub werd opgericht door professionals met ervaring in het management van verschillende soorten Transport- en Logistieke ondernemingen. TL Hub werd ontwikkeld door en voor professionals.