Vind uw toekomstige job bij Recrewtment NV

Recrewtment NV
Terlindenhofstraat 36

België
https://recrewtment.be

Bij Recrewtment, een full-service HR-partner, onderscheiden we ons door onze expertise in rekrutering, payroll, onboarding, HR-advies en on-site rekrutering. Met onze sterke missie om de perfecte match te vinden tussen kandidaten en bedrijven, leggen we nadruk op zowel skills als persoonlijkheid, omdat we geloven dat "skills matter, but personality matters more".  
 
We begrijpen dat ieder individu uniek is en verschillende verhalen hebben. Daarom nemen we de tijd om naar verwachtingen, ambities en voorkeuren te luisteren. Ons doel is om mensen te begeleiden naar de baan die echt bij ze past, of ze nu op zoek zijn naar een vaste of tijdelijke functie in welke sector dan ook. Onze aanpak omvat het begeleiden van zowel bedrijven als kandidaten door het gehele HR-proces, met een focus op langdurige matches en een niche-gerichte aanpak in sectoren zoals Industry & Technics, Maritime & Logistics, Office & Customer Excellence, Finance, Cleaning, Inside-Solutions en Payrolling.  
 
Als een innovatieve en dynamische organisatie, zijn we bij Recrewtment altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten en kandidaten beter te bedienen. We maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals digitalisering en kunstmatige intelligentie, om onze processen te optimaliseren en onze dienstverlening te personaliseren.  
 
Meer dan alleen een rekruteringskantoor, zijn we bij Recrewtment een team van gepassioneerde, deskundige en klantgerichte professionals. We streven ernaar om elke dag het verschil te maken. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via [email protected] of onze website www.recrewtment.be te bezoeken voor meer informatie over onze vacatures en diensten. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en impact te creëren!

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV