ZEEVRACHT EXPEDITEUR chez Hays

Brabant Flamand

  • Regio Machelen
  • NL/ENG
  • Zeevracht expediteur

Onze klant is wereldwijd een heel grote speler in de forwarding, en je zal terechtkomen in een klein team hiervan.

* Vacature Regio Machelen
* NL/ENG
* Zeevracht expediteur

Hays Response Logistics is op zoek naar een expediteur met ervaring in zeevracht die klaar is voor een nieuwe uitdaging!


Voor deze vacature als expediteur in Machelen zoekt Hays Response Logistics support iemand die de implementatie van een nieuw systeem op zich zal nemen en dit verder zal uitdragen. Via dit systeem zal voortaan de communicatie met de klanten verlopen, dus het is uitermate belangrijk dat je nauwkeurig kan werken en zowel vlot in het Nederlands als in het Engels kan communiceren. Verder neemt je de gehele exportdossiers betreffende zeevracht op jou, dus A-Z schrikt je zeker niet af! Wanneer je helemaal vertrouwd bent met het systeem krijg je ook de kans om trainingen te geven aan jouw klanten, zodat ook zij het programma onder de knie krijgen voor een vlotte samenwerking.

Hays Response Logistics is hiervoor op zoek naar iemand met ervaring in de zeevracht, liefst op een exportafdeling. Van orderbevestiging tot facturatie en opvolging, de export heeft geen geheimen voor jou! Verder zijn Nederlands en Engels onontbeerlijk, aangezien je met internationale bedrijven in contact zal staan. Je kan nauwkeurig werken en bent een echte teamplayer.

Je komt terecht in een internationale omgeving. Onze klant is wereldwijd een heel grote speler in de forwarding, en je zal terechtkomen in een klein team hiervan.

Interesse in deze vacature als expediteur in Machelen? Solliciteer dan zeker via onderstaande knop !

Hays Response Logistics is hiervoor op zoek naar iemand met ervaring in de zeevracht, liefst op een exportafdeling. Van orderbevestiging tot facturatie en opvolging, de export heeft geen geheimen voor jou! Verder zijn Nederlands en Engels onontbeerlijk, aangezien je met internationale bedrijven in contact zal staan. Je kan nauwkeurig werken en bent een echte teamplayer

Je komt terecht in een internationale omgeving. Onze klant is wereldwijd een heel grote speler in de forwarding, en je zal terechtkomen in een klein team hiervan.