07 June 2016

Van Moer Logistics organiseert op 11 juni een jobdag

Van Moer Logistics organiseert op 11 juni een jobdag

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener in de Waaslandhaven. Omwille van hun sterke groei en ambitieuze groeiplannen zijn zij zeer regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. Daarom organiseert Van Moer Logistics een jobdag op 11 juni van 10u tot 15u om op een efficiënte wijze veel kandidaten te kunnen ontmoeten!

Adres: Keetberglaan - Haven 1054, 2070 Zwijndrecht

Over Van Moer Logistics

Bij Van Moer Logistics is er steeds plaats voor mensen met passie voor logistiek en zijn ze ervan overtuigd dat een aanstekelijk enthousiasme en een positieve ingesteldheid moeten primeren op kennis en ervaring.

Daarom gaan zij dus eerst op zoek naar medewerkers die passen in hun no-nonsense ondernemerscultuur. Want hun werknemers vormen de basis voor de verdere groei. Om de trend te houden met de ontwikkelingen op de markt wordt vanuit HR onophoudelijk gewerkt aan alle randvoorwaarden die maken dat Van Moer Logistics een aantrekkelijke en competitieve werkgever blijft.

De voordelen bij Van Moer Logistics

  • Meerdere vestigingen in België
  • Internationale vestigingen in Roemenië en Brazilië
  • 700 medewerkers in dienst
  • Kwaliteit voorop
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Vacatures

Bij Van Moer Logistics kom je terecht in een ambiteuze en sterk groeiende onderneming. Je werkt samen met enthousiaste collega’s die zich onderscheiden door hun engagement voor het bedrijf en hun job in het bijzonder. Bovendien kan je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Interesse raadpleeg dan onze vacatures bij Van Moer Logistics!

Als transportplanner zorg je voor de optimale inzet van de vrachtwagens. Na het verzamelen en het controleren van de benodigde gegevens, stel je de rittenplanning van de chauffeurs op. Je geeft hen de planning en de beste routes door. Om de afgesproken levertijden te respecteren pas je, indien nodig, de planning aan. Je communiceert met klanten en chauffeurs en maakt gebruikt van TMS (transport management systems).

  • Loketbediende:

Eén van je taken is het ingeven van data in het computersysteem. Verder communiceer je met chauffeurs en klanten, bereid je documenten voor (los- en laadorders, CMR’s,...) en je verzorgt de administratieve afhandeling van het lossen en laden van vrachtwagens.

Je verwerkt klantenorders in het voorraadbeheersysteem en je zorgt ervoor dat je collega’s over de juiste informatie beschikken. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van de logistieke opdrachten. Hieronder valt ook het contact met leveranciers, klanten, douane,...

  • Shift Supervisor:

Als shift supervisor bepaal je waar je collega’s worden ingezet, je stelt de taakverdeling op. Op deze manier zorg je voor een vlot verloop van je shift.

  • Teamleader Warehouse:

Het beheer, de opvolging, het efficiënt plannen en het delegeren van de werkzaamheden binnen het warehouse zijn je belangrijkste taken. Daarnaast behoren stockbeheer, kwaliteitscontroles, het opstellen van de werkplanning en communicatie met diverse afdelingen eveneens tot je takenpakket.

Raadpleeg de vacatures bij Van Moer Logistics!

Adres: Keetberglaan - Haven 1054, 2070 Zwijndrecht

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV