TECHNISCH TEKENAAR SPECIALE METAALCONSTRUCTIES chez Hays

Flandre Orientale

* Kennis Tekla of Parabuild
* Technisch tekenaar metaal-/staalconstructies
* Bachelor Bouw / Assistent-Architect of gelijkwaardig door ervaring

Voor onze klant, actief in metaalconstructies, kijken wij uit naar een tekenaar. Deze klant doet geen klassieke industriebouw zoals loodsen, maar is gespecialiseerd in speciale projecten zoals abdijen en kerken.

In deze functie ben je in hoofdzaak verantwoordelijk voor de opmaak van productietekeningen voor staalconstructies. Je staat hiervoor in nauw contact met het atelier. Je bereidt het project tot in detail voor om alles correct en efficiënt te laten verlopen in de productie.


Voor deze job kijken we uit naar een tekenaar met bouwkundige achtergrond. Je beschikt over een diploma Assistent-Architect / bachelor Bouw of bent gelijkwaardig door ervaring. Belangrijk is de kennis van Tekla of Parabuild. Bij voorkeur heb je ervaring in de metaal-/staalsector, maar ook pas afgestudeerden met de juiste interesse en attitude komen in aanmerking. Je komt graag in een klein bedrijf terecht waar je steeds met je naaste collega en de zaakvoerder kunt overleggen.

Je komt terecht in een bedrijf waar je verantwoordelijk wordt voor je eigen dossiers. Je werkt op uitzonderlijke, boeiende projecten die telkens volledig anders zijn. Jouw loon staat in verhouding met je profiel. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden naar uitvoering toe.


Interesse in deze job als tekenaar speciale staal-/metaalconstructies? Stuur je cv online of neem contact op met Elissa Vanmarcke van Hays Gent Construction op 0470 19 10 30.