Team Leader Warehouse chez Kuehne + Nagel

Team Leader Warehouse

Geel

Job description

We zijn op zoek naar 2 teamleaders voor onze contract logistieke site in Geel. 1 teamleader werkt in de vroege shift van 6h00-14h00 en 1 teamleader in de namiddag shift van 14h00-22h00.

Your tasks and responsibilities

  • Als team leader ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI's en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit.
  • Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ...
  • Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten.
  • Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek.
  • Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.
  • Je wordt tewerkgesteld in een tweeploegen systeem maar flexibiliteit hieromtrent is vereist.

Your skills and experience

  • Je bent een sterke leidersfiguur die operationele KPI's weet te vertalen naar een efficiënte werkwijze op de vloer en de borging ervan garandeert.
  • Door je leidinggevende ervaring weet je hoe je een team moet vormen en motiveren om samen naar een doel te gaan. Je weet je aan verschillende situaties en collega's aan te passen en eventueel van aanpak te veranderen.
  • Verder ben je vlot in het opmaken van rapporten in excel, het omgaan met een warehousemanagementsysteem en werken met MS Office toepassingen.
  • Gedrevenheid, zelfstandigheid, oplossingsgerichtheid typeren jou als persoon.

Good reasons to join

Ben jij de gedreven leider met passie voor logistiek en ben je bereid om verantwoordelijkheid op te nemen? Wij bieden een boeiende en afwisselende job aan als team leader met logistieke uitdagingen en ontplooiingskansen.

Contact

Solliciteren kan je door een e-mail met je CV te sturen naar Ania Zablocki, HR Business Partner, e-mail:

About Kuehne + Nagel

With over 76,000 employees at some 1,300 locations in over 100 countries, the Kuehne + Nagel Group is one of the world's leading logistics companies. Its strong market position lies in the seafreight, airfreight, contract logistics and overland businesses, with a clear focus on providing IT-based integrated logistics solutions. Further information can be found at www.kuehne-nagel.com


Learn more >>

kncareers.com

Reference Number: req34312