logo

Tabaknatie | 18.05.2021 | Anvers

Quality Manager


Details de l'offre
 • Contrat : Employé
 • Expérience minimum : 2 à 5 ans
 • Segmentation : Opération , Département Logistique / SCM dans une industrie , Transport Routier , Qualité / Prévention , Warehousing & Distribution

Description de l’offre

Als Quality Manager ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Je bent de drijvende kracht achter de uitwerking en opvolging van het kwaliteitsbeleid van Tabaknatie. Naast het uitwerken van een efficiënt en effectief beleid, ben je verantwoordelijk voor verschillende certificaten en systemen (ISO, AEO, ed). Daarnaast stuur je de Quality Advisor aan.

Verantwoordelijkheden

 • Je staat in voor de ontwikkeling van het kwaliteitsmanagement waarbij je rekening houdt met de eigenheden van het bedrijf.
 • Je analyseert en verbetert het kwaliteitssysteem van Tabaknatie.
 • Je creëert een draagvlak binnen de organisatie voor het kwaliteitsmanagement.
 • Je controleert en evalueert periodiek het kwaliteitsmanagementsysteem, de registraties en hun resultaten door middel van interne en externe audits, managementmeetings en management review meetings.
 • Je zet controlesystemen op met als doel de bestaande certificaten te behouden, verlengen, vernieuwen en/of uit te breiden.
 • Je zorgt voor geüpdate procedures voor elke afdeling en geeft hiervoor de nodige input tot verbetering.
 • Je adviseert over kwaliteit en de formaliteiten waaraan Tabaknatie moet voldoen.
 • Je stuurt je afdeling en Tabaknatie aan in de ISO-procedures, AEO procedures, ed.
 • Je rapporteert rechtstreeks aan onze directie.

Profiel en competenties

We zoeken iemand met het nodige dynamisme en assertiviteit die anderen kan motiveren en inspireren om projecten op te stellen, uit te werken en op te volgen binnen onze projectmethodiek. Idealiter is de persoon in deze functie communicatief sterk, enthousiast, zelfzeker, logisch en planmatig ingesteld. Vanuit zijn/haar managementpositie weet hij/zij acties af te stemmen in het kader van een succesvol projectbeleid en hierbij de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen.

Je beschikt ook over:

 • Goede kennis MS Excel, Powerpoint & Vision
 • Kennis van kwaliteitsmanagement
 • Kennis Engels
 • Gedegen en bewezen ervaring (min. 3 jaar) in een gelijkaardige functie

Waarom voor Tabaknatie werken? Bij ons ben je niet de zoveelste collega, maar word je familie! Als familiebedrijf en tegelijkertijd wereldleider bieden we de expertise van een grote speler met de dynamiek van een kleine onderneming.

Tabaknatie, opgericht in 1896 is dé specialist in de behandeling, opslag en transport van tabakproducten. Ons bedrijf is vooral bekend om haar belangrijke ervaring en knowhow in de tabakswereld. Wij beschikken over gespecialiseerde magazijnen (ongeveer 1.000.000 m²), die de meest geavanceerde technologieën bieden voor opslag en behandeling zodat we een hele waaier aan high-quality services kunnen bieden aan onze klanten.

Overtuigd? Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en zie je het al helemaal zitten om deel uit te maken van Tabaknatie? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wij werken met een vacature portaal waarop je een eigen account kan aanmaken. Binnen het portaal heb je een overzicht van jouw gegevens en interesses en zo hebben wij ook meteen al jouw contactgegevens. Op onze website kan je ook terecht voor informatie over de sollicitatieprocedure.

 


Tabaknatie Offres d'emplois
Tabaknatie

Tabaknatie, une entreprise familiale qui se traduit par une vision unique et des décisions rapides, s'est positionnée au fil des ans comme un leader mondial de l'entreposage, du transport, de la logistique et d'autres activités connexes autour des produits biologiques et autres produits de grande valeur.

Aujourd'hui, Tabaknatie dispose d'entrepôts spécialisés d'une surface totale de plus de 1.000.000m², offrant les technologies les plus avancées pour le stockage et la manutention ainsi que pour vos questions de logistique et de transport. Cela nous permet d'offrir une large gamme de services de haute qualité à nos clients.

Chez Tabaknatie, nous nous écartons de la relation classique entre le client et le prestataire de services. Nous optons pour un partenariat précieux, respectueux et fiable qui profite aux deux parties et nous nous engageons à réfléchir avec nos clients. Une satisfaction irréprochable est l'objectif dans lequel nous pouvons offrir la flexibilité dont nos clients ont besoin et ceci pour une gamme de services à 100%. Nous sommes une valeur sûre dans notre secteur et nous en sommes fiers !
 

Découvrez les autres opportunités de carrière chez Tabaknatie