Shift Supervisor (m/v) chez Van Moer Logistics

Bedrijfsvoorstelling:

Dagelijks worden er in onze vestiging in Kallo een 200-tal vrachtwagens gelost en geladen. Honderden papierrollen of tonnen staal worden ondergebracht in en rond de magazijnen, samen een oppervlakte van 17 hectare of ruim anderhalf keer de oppervlakte van de Antwerpse Zoo.

Van Moer Logistics is een sterk groeiende logistieke dienstverlener vooral actief in transport & distribution, warehousing & storage, forwarding en specialised services. Gezien onze vele uitdagingen en groeiplannen zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven shift supervisor voor onze vestiging in Kallo.

Functie:

Als shift supervisor ben je verantwoordelijk voor het beheren, opvolgen, efficiënt plannen en delegeren van de werkzaamheden in het magazijn. Je houdt hierbij rekening met de gangbare kwaliteits-, productiviteits- en veiligheidsnormen en de eisen van de klanten om rendabele en correcte oplossingen te garanderen. Je zorgt verder voor een efficiënte werkplanning en taakverdeling en je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en begeleiden van de warehouse operators. Daarnaast sta je in voor een aantal administratieve taken en onderhoud je regelmatige contacten met klanten. Je rapporteert aan de operations coordinator.

Profiel:

Je bent een enthousiaste en communicatieve medewerker die zich onderscheidt door gedrevenheid en betrokkenheid. Als coach sta je dicht bij je medewerkers en ben je je bewust van je voorbeeldfunctie. Dankzij jouw jarenlange ervaring in een gelijkaardige functie in een warehouse-omgeving beschik je over een goed inzicht in de logistieke processen en heb je een degelijke ervaring opgebouwd in het besturen van een heftruck en/of reachtruck.

Aanbod:

Bij Van Moer Logistics werken betekent samenwerken met enthousiaste collega's binnen een ambitieuze en sterk groeiende organisatie. Reken daarbij op prima arbeidsvoorwaarden.