Vind uw toekomstige job bij ZIM BELGIUM NV

ZIM BELGIUM NV
AMSTERDAMSTRAAT 18
2000 - Antwerpen
België
WWW.ZIM.COM

ZIM is opgericht in 1945 en heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende vervoerders in de wereldwijde containervaart.

ZIM blijft in de voorhoede van de transportindustrie door zich snel aan te passen aan commerciële ontwikkelingen en opkomende markten. Deze aanpak is een integraal onderdeel van de bedrijfsfilosofie van ZIM en is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van onze activiteiten in de gevestigde Oost-West handelsroutes en in de opkomende markten.


Als klant van ZIM geniet u van de voordelen van het werken met een vervoerder die groot genoeg is om in alle hoeken van de wereld scheepvaartdiensten te leveren, maar klein genoeg om u de persoonlijke aandacht te geven die u verdient.

ZIM biedt uitgebreide accountmanagementservices die worden geleverd door een professionele verzenddeskundige die zich toelegt op het anticiperen op en het voldoen aan uw behoeften. Deze individuele aanpak zorgt ervoor dat u eersteklas, volledig op maat gemaakte diensten ontvangt, die volledig door ZIM worden afgehandeld, zodat u zich vrijelijk kunt richten op uw bedrijf.

Eigendom

ZIM is eigendom van Kenon Ltd (32%) en andere financiële instellingen en scheepseigenaren (68%). De aandeelhouders van ZIM zetten zich in om deze ervaren rederij te helpen bij het vervullen van haar missie. ZIM is goed gepositioneerd om met succes de wereldwijde scheepvaartmarkt te bevaren, terwijl het bedrijf zich blijft inzetten voor het leveren van het hoogste niveau van klantenservice.

Lijnennetwerk

Het wereldwijde bereik van ZIM strekt zich uit tot meer dan 100 landen met een netwerk van wereldwijde en regionale scheepvaartdiensten die uw bedrijf verbinden met strategische havens over de hele wereld.

Aanvullende diensten worden aangeboden door ZIM's vertrouwde dochterondernemingen en filialen in elke fase van de toeleveringsketen.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV