05 January 2016

17.000 sollicitaties geregistreed op TL Hub in 2015, wat zeggen onze klanten?

17.000 sollicitaties geregistreed op TL Hub in 2015, wat zeggen onze klanten?

TL Hub werd gecreëerd in juni 2014. 2015 is dus het eerste volledige jaar, waarvan wij u nu graag een terugblik geven.

Meer dan 165 bedrijven vertrouwen TL Hub voor de publicatie van hun vacatures in logistiek, transport & supply chain

Vandaag registreert TL Hub meer dan 25.000 sessies op maandbasis, wat resulteert in een maximale zichtbaarheid in onze nichemarkt: bedienden en studenten in logistiek en transport.

 

In 2015 hebben we de eerste TL Hub Business Game georganiseerd, waaraan een vierhonderdtal studenten over volledig België hebben deelgenomen om de case over de distributie van Coca-Cola Enterprises op te lossen.

Wij waren ook co-organisator van de eerste beurs exclusief gewijd aan onze sector, TopJobs@Logistics te Laakdal, waar meer dan 600 personen in contact kwamen met de recruiters van meer dan 20 bedrijven.

 

In 2015 hebben we meer dan 1.850 jobs in transport, logistiek en supply chain op TL Hub gepubliceerd, waarvoor meer dan 17.000 sollicitaties werden gestuurd.

 

Hieronder de feedback van enkele klanten:

 

Kimberly Maes (Recruitment Officer – H. Essers - Genk)

“Vanuit H. Essers zijn wij meegegaan met TL Hub om onze vacatures aan het juiste doelpubliek bekend te maken. TL Hub biedt een sterke service en een platform voor logistiekers in hart en nieren om elkaar te leren kennen!"

 

Jean Nicolas D’Hont (Managing Director – Pollet SA – Doornik)

"Dankzij TL Hub, heb ik toegang en ontvang ik veel CV's die beantwoorden aan onze logistieke criteria. Doorboven is de service zeer snel en efficiënt"

 

Sandra De Ville (HR Business Partner – GLS Belgium Distribution – Drogenbos)

« GLS werd aangetrokken door TL Hub voor zijn focus op de nichemarkt transport en logistiek. Wij hebben een positieve ervaring met de website, dewelke ons reeds meerdere goede profielen heeft opgeleverd.

 

Ellen Hindryckx (Talent Acquisition Coca-Cola Enterprises - Wilrijk)

"Wij zijn zeer tevreden om deel te hebben kunnen nemen aan de eerste TL Hub Business Game, waar we groot aantal gemotiveerde studenten hebben kunnen ontmoeten. TL Hub helpt ons ook bij de recrutering van nieuwe talenten in productie en logistiek waarnaar wij steeds op zoek zijn"

 

2016 zal opnieuw een belangrijk jaar om te groeien worden voor TL Hub !

 

Onze beste wensen,

 

Het TL Hub Team

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV