08 May 2015

Dynalogic zoekt 35 nieuwe medewerkers

Dynalogic zoekt 35 nieuwe medewerkers

 

Dynalogic, gelegen in Sint-Katelijne-Waver, wil op korte termijn 35 nieuwe personeelsleden aanwerven. Het logistieke bedrijf voert onder meer opdrachten uit voor Proximus, Nespresso, Makro, Telenet, Samsung en Coolblue.

Dynalogic is het logistieke onderdeel van Dynagroup dat momenteel ook in volle groei is. De nakende expansie komt dus niet uit de lucht vallen. Het logistieke bedrijf groeide vorig jaar maar liefst met 33%.

Toekomst

Dynalogic wil zich in de toekomst nog meer toeleggen op een grotere flexibiliteit naar haar klanten. “Het is de bedoeling om leveringen op dezelfde dag of in het weekend te kunnen aanbieden. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om over te schakelen naar een 4- of 5-ploegenstelsel,”  vertelt Staf Persoons, Operations Manager bij Dynalogic. “Dit gaat gepaard met een verdubbeling van het aantal vaste medewerkers in onze vestiging in Sint-Katelijne-Waver.”

Service

Dynalogic wil een optimale service aanbieden aan haar klanten. Naast snelle leveringen bieden ze ook ‘added value’ paketten aan. “Stel, jouw smartphone is defect. Dan halen we deze niet alleen op maar zorgen we ook voor een vervangtoestel. Het beschadigde exemplaar herstellen we in onze reparatie unit in Nederland. Zo kunnen we je snel jouw gerepareerde toestel terugbezorgen. Daarna verwittigen we je via sms dat onze chauffeur onderweg is,” legt de Operations Manager uit.

Vetrouwensband met klanten en personeel

Staf Persoons vertelt hoe belangrijk vertrouwen is voor Dynalogic. “Anders dan de doorgaans rigide logistieke dienstverlening in de markt bepaalt de klant zelf hoe, waar en wanneer die het XL-product ontvangt.” Op die manier probeert Dynalogic een vetrouwensband te creëren met haar klanten. “ Ze kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een fullservicelevering. Daarbij wordt een groot product naar de gewenste plaats in huis gebracht, geïnstalleerd en gedemonstreerd. Eventueel kan zelfs het verpakkingsmateriaal en oude toestel door onze medewerkers mee terug worden genomen.” En dat vertrouwen is ook erg belangrijk voor hun toekomstige personeelsleden. “Bij Dynalogic kom je terecht in een losse werksfeer waar we in vertrouwen samenwerken. Door onze duidelijke toekomstvisie en focus op groeien en blijven groeien, kan je rekenen op werkzekerheid en reële doorgroeikansen.”

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV