14 November 2016

H.Essers creëert 100 nieuwe jobs in Antwerpen

H.Essers creëert 100 nieuwe jobs in Antwerpen

De internationale logistieke speler H.Essers gaat op zoek naar 100 nieuwe medewerkers voor de versterking van hun vestiging in Wilrijk. De vacatures bij H.Essers zijn voor zowel arbeiders, bedienden en leidinggevenden en komen er omwille van de uitbreiding van hun warehouse met 9.000 vierkante meter en een nieuwe installatie.

H.Essers wenst de aanwervingen voor het einde van het jaar te realiseren om vervolgens een professionele opleiding aan te bieden. Voor het bedrijf zijn de aanwervingen tekenend voor de groei die H.Essers de voorbije jaren heeft gerealiseerd dankzij onder meer partnerships in Argentinië en Dubai.

H.Essers en TL Hub

De samenwerking tussen H.Essers en TL Hub kwam twee jaar geleden tot stand. Vorige week heeft H.Essers het partnership met TL Hub opnieuw verlengd tot 31 december 2017, waardoor alle vacatures van H.Essers op TL Hub gepubliceerd worden.

Voor de tweede editie van de TL Hub Business Game heeft TL Hub H.Essers uitgekozen als leverancier van de case. Het onderwerp van deze editie is ‘the perfect cross docking’ en werd behandeld door meer dan 500 logistieke studenten uit 13 Hogescholen in België. Op 20 december 2016 staat het slotevent op de agenda.

Zie ook:

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV