03 November 2014

Opleiding tot transport en logistiek op een speelse manier!

Opleiding tot transport en logistiek op een speelse manier!

Een bedrijf in Bergen, Drag on slide, bedacht een speels maar serieus spel om kennis te maken met beroepen in de sector transport en logistiek. Deze "serieus spel" wil dicht bij de realiteit zijn: van de grootte van de magazijnen tot en met de milieunormen. Jouw avatar moet een levering plannen of een ruimte correct optimaliseren. Het educatieve spel is vooral bedoeld voor opleidingscentra en bedrijven die gespecialiseerd zijn in transport en logistiek. Een leuk en interessant tussendoortje voor werkzoekenden die scrollen tussen de banen in de sector maar niet altijd weten wat de benodigde kwalificaties zijn. Voor meer informatie over dit spel, klik hier.

Voor degenen die een echt spel willen (op appstore), is Lumo Deliveries een andere applicatie beschikbaar. Via deze app kan men een ​​idee krijgen over transport en logistiek. Groei in een paar klikken van vrachtwagenchauffeur tot manager van een wereldwijd bedrijf in transport en logistiek

Wilt u overstappen naar de werkelijkheid en een belangrijke speler in transport en logistiek worden? Bekijk alle beschikbare jobs op https://www.tl-hub.be/nl/tl-jobs.
Door het gratis creëren van je profiel wordt u opgenomen in ons bestand en kan U gecontacteerd worden door de grootste bedrijven in transport en logistiek.
U bent een werkgever? Plaats uw advertenties op www.tl-hub.be en U zult de meeste gekwalificeerde mensen in de sector aanwerven.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV