07 April 2015

OTM: “We willen visibiliteit geven aan TL Hub”

OTM: “We willen visibiliteit geven aan TL Hub”

OTM en TL Hub gaan partnership aan

De samenwerking tussen OTM et TL Hub ging vorige week van start. Hoog tijd dus voor een gesprek met de communicatieverantwoordelijke van OTM, Chantal Smet. We bedanken haar voor haar tijd.

Eerst en vooral, wat is OTM precies?

OTM is een belangenorganisatie in de logistieke wereld voor verladers. We behartigen de belangen van onze verladers. Deze belangen situeren zich op het vlak van service en kwaliteit enerzijds, operationele en financiële efficiëntie anderzijds. We geven mensen ook informatie over het wettelijk kader in onze nieuwsbrief en krant. Daarbuiten organiseren we ook seminaries en bedrijfsbezoeken om de logistieke kennis te verhogen en het enthousiasme voor de sector aan te wakkeren.

Hoe ziet u de samenwerking met TL Hub?

Het doel is zoals bij elke partnership om elkaar te versterken. We willen visibiliteit geven aan TL Hub. Zo gaan we ook wekelijks vijf vacatures van hen vermelden. Anderzijds zal TL Hub via hun kanalen visibiliteit geven aan OTM, ze staan achter het OTM concept en willen hun publiek laten kennis maken met alle voordelen die een lidmaatschap hen zou kunnen bieden.

Op welk vlak is TL Hub een aanwinst voor OTM?

Aangezien we de vacatures publiceren, wordt de site bekend bij ons publiek. We kunnen op die manier werkzoekenden in de transport en logistieke sector en supply chain aan een job helpen maar ook mensen die behoefte hebben aan een nieuwe uitdaging.

Hoelang loopt jullie partnership?

Wij werken samen van 1 april tot op het einde van 2015. Maar we gaan ervan uit dat deze automatisch zal verlengd worden en zal uitmonden in een lange constructieve samenwerking.

Voor meer informatie kunt u de site van OTM hier raadplegen

Zoekt u een job of een nieuwe uitdaging in Transport, Logisitiek en Supply Chain? Bekijk dan zeker onze 240 vacatures.

 

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV