22 December 2015

Scania Parts Logistics zoekt Leidinggevenden

Scania Parts Logistics zoekt Leidinggevenden

Ben jij straks leidinggevende in het magazijn van Scania Parts Logistics ?

Het voorbije weekend verscheen in Limburg Werkt! (Magazine bij Het Belang van Limburg) een duo-interview met teamleader Giacomo Mola en HR-advisor Mieke Pareyn. Zij werken in Opglabbeek voor Scania Parts Logistics, de verdeler van truck-, bus- en motoronderdelen naar zo’n 1.500 afleverpunten. Het magazijn is er het kloppende hart van het logistieke proces.

Neem initiatief, denk op korte én lange termijn, waak over KPI’s

Aan Giacomo vroeg men wat de functie en de vereiste kwaliteiten van een goede leidinggevende zijn. Giacomo gaf aan de job van teamleader uit twee delen bestaat. Langs de ene kant wordt er bij Scania continu gestreefd naar de verbetering van processen en houdt men van initiatiefnemers. Langs de andere kant vormt een teamleader de motor van zijn team en vervult hij hierin de rol van stimulerende coach.

Volgens Giacomo zijn people management skills, kunnen denken op korte én lange termijn belangrijke kwaliteiten. Daarnaast moet men kunnen werken met KPI’s en doelstellingen, en verwacht men dat je een uitstekende teamplayer bent.

Mannen en vrouwen krijgen bij Scania altijd gelijke kansen

Mieke Pareyn is op zoek naar personen met een bachelordiploma gecombineerd met ervaring in een leidinggevende functie. Leidinggevend, organisatorisch talent, probleemoplossend en flexibel zijn belangrijke kenmerken om te werken bij Scania Parts Logistics.

Respect voor het individu

Scania Parts Logistics biedt hun werknemers extra opleidingen en een boeiende logistieke job binnen een stimulerende en internationale werkomgeving. Gekoppeld aan een marktconform salaris met talrijke extralegale voordelen. Doorgroeien en zelfontplooiing worden gestimuleerd. De waarde ‘respect voor het individu’ is één van de waarden van Scania!

 

Interesse in een logistieke job bij Scania Parts Logistics? Hier kunt u alle logistieke vacatures bij Scania Parts Logistics terugvinden!

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV