29 September 2015

Sophie Nowé (DSV Road Brugge) zal leren een Porsche te temmen!

Sophie Nowé (DSV Road Brugge) zal leren een Porsche te temmen!

Gedurende de Transport en Logistieke beurs in Antwerpen kon u via TL Hub deelnemen aan de “Porsche Driving Experience” wedstrijd en maakte u zo kans op een onvergetelijke dag voor twee! Met meer dan 500 deelnemers over 3 dagen was de wedstrijd een succes. Helaas, was er slechts één winnaar.

Sophie Nowé (DSV) zal, in het voorjaar van 2016, de gelegenheid hebben om een aantal Porsches te besturen en te leren hoe men deze auto kan beheersen in verschillende situaties. Zij zal ook vergezeld worden door een persoon naar keuze.

TL Hub, de website volledig gewijd aan logistieke vacatures in België, vroeg onze winnaar om een reactie.

“Ik ben tewerkgesteld als Sales Representative Transport bij DSV Road NV. Dsv is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte transportoplossingen binnen gans Europa. Door ons uitgebreid Europees netwerk kunnen wij onze klanten uitstekend van dienst zijn. Mijn job is elke dag opnieuw een uitdaging door de grote diversiteit en doordat DSV blijft innoveren. Zo werd net voor de transportbeurs ons nieuw product DSV XPRESS gelanceerd. DSV is ook een bedrijf waar gemotiveerde medewerkers tal van doorgroeimogelijkheden krijgen.”

TL Hub wenst haar een leuke rit!

Al onze transport en logistieke jobs in de regio Brugge

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV