27 October 2014

TL Hub en MMM Media (Truck & Business Warehouse & Logistics, Ports & Business) hebben een strategische partnerschap getekend.

TL Hub en MMM Media (Truck & Business Warehouse & Logistics, Ports & Business) hebben een strategische partnerschap getekend.

Afgelopen vrijdag, hebben het jobboard TL Hub en MMM Business Media een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. MMM Business Media gespecialiseerd in het transport, logistiek en wagenpark is ongetwijfeld een goede partner voor TL Hub.

MMM is voornamelijk gericht op de doelgroep BtoB en ontwikkelt zich in 4 medias: het magazine, Digital, Event, en corporate.

Vandaag de dag, integreert en ondersteunt hij de werving in zijn sector. "Het succes van de Belgische onderneming in transport en logistiek hangt steeds meer af van de kwaliteit van het personeel dat ze weten aan te trekken.", vult Jean-Marie Becker, afgevaardigd beheerder van MMM Business Media, aan.

Dit is inderdaad het belangrijkste doel van TL Hub. Sinds de oprichting van het website (juni 2014), bereikt Tl Hub 10.000 bezoekers per maand en heeft ongeveer 140 vacatures. Met zijn unieke segmentatie-model, biedt hij aan werkgevers een database met specifieke profielen.
Het jobboard zal zeker geniet van de reputatie van zijn nieuwe partner door middel van verschillende media en formaten, zoals TRUCK & Business en Warehouse & Logistics. MMM Business Media zal een groot deel van zijn middelen besteden aan de promotie van TL Hub en hoopt zo het recruitment in België op het gebied van transport en logistiek te bevorderen.

Op zoek naar een job uit de sector Transport en Logistiek: www.tl-hub.be

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV