29 September 2014

Wie won de TL Hub wedstrijd op de Prologistics beurs?

Wie won de TL Hub wedstrijd op de Prologistics beurs?

Woensdag 24 september startte de tweedaagse de Prologistics beurs op de Heizel. Deze beurs is de "referentie" voor de Transport en Logistieke sector. TL Hub was er voor het eerst aanwezig. Onze stand op maat met de kleuren van het bedrijf, had onder andere een populaire attractie, "de punchingball". Vele bezoekers hebben hun moment van glorie gevonden ... of toch niet.

We hebben tal van bezoekers ontvangen van bedrijven die reeds klant zijn of geïnteresseerd zijn in het originele concept van ons Jobboard dat gespecialiseerd is in de transport en logistiek. Vele erkende en waardeerde de hoge zichtbaarheid van meerdere vacatures op www.tl-hub.be.

De beurs heeft ons talrijke spelers in de logistieke en supply chain sector laten ontmoeten of her-ontmoeten of weerzien. De vakpers en verenigingen met betrekking tot de sector waren ook aanwezig. TL Hub kreeg ook veel belangstelling van de studenten die op zoek zijn naar een baan in de sector.

Uitslagen

Sommigen waren verlegen, anderen zouden terugkeren in de late namiddag, sommige konden niet omdat ze geblesseerd waren ... Maar velen waren toch door het TL-Hub team overtuigd of nieuwsgierig om hun kracht te meten. De winnaar ontvangt een cheque voor 2 personen voor een etentje in een sterrenrestaurant (ter waarde van 135 €).

Vanaf de eerste uren, begon de punchingball op te warmen: eindelijk overschreden de kandidaten de score van 800 punten! 'S middags, ontving TL Hub vele bezoekers, waarvan studentlogistiek Sebastien Van Zeveren onmiddellijk opviel met een score van 910 !!!

Een paar uur later werd hij ingehaald door Jean-Paul Frühbauer, tarief & Pricing Administrator bij CEVA Coördinator (trouwe klant van TL-HUB), met 954 punten. Zijn collega's en vrienden ontvangen, volgens TL-Hub, de prijs voor de aanmoediging! Helaas voor hem werd hij verslagen door "onze sterkste man". Deze heeft een ongelooflijke lenigheid en kracht! JASPER VAN GOOL (Field Sales bij Toyota). Deze laatste won uiteindelijk de wedstrijd met 998 punten op donderdagmiddag!

Vrouwen werden ook geëerd door TL-HUB en werden gerangschikt op een 100% vrouwen klassement. Julie VAN OYSTAEYEN wint het klassement met 675 punten! Gevolgd door Jenni Maksuti (670 punten) en Femke Fers (626). Proficiat aan hen!

Hartelijk bedankt aan al die mensen die ons kwamen bezoeken, bedankt voor hun vragen, hun aanmoediging en belangstelling. Aarzel niet om ons te contacteren om onze relatie samen voort te zetten [email protected]

Tot ziens,

De TL-Hub team

Meer informatie over TL-HUB?

Werkgevers, klik hier

Kandidaten, klik hier

 

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV