25 April 2017

Hamann International Logistics wint de GM Supplier of the Year award 2017

Hamann International Logistics wint de GM Supplier of the Year award 2017

Hamann International Logistics werd bekroond als GM Supplier of the Year door General Motors tijdens hun 25e jaarlijkse Supplier of the Year Awards Ceremony. De Awards worden toegekend aan bedrijven die de verwachtingen van GM constant overtreffen, een grote toegevoegde waarde bieden of nieuwe innovatieve ontwikkelingen aanreikten.

Voor Hamann International Logistics is deze Award een beloning en bekroning voor ruim 25 jaar samenwerking met GM vestigingen in Europa, zowel voor de merken Opel, Vauxhall als Chevrolet.

Alle afhalingen en aanleveringen gebeuren in zeer nauw overleg met de klant, met wie hiervoor gepersonaliseerde systemen ontwikkeld werden op vlak van orderentry, opvolging, uitlevering in just-in-time, documentatie en facturatie.

Hamann is een 100% Belgische logistieke dienstverlener (gevestigd in Wetteren en in handen van de vennoten Wim Libaers en Yves Speliers) die logistieke activiteiten (3PL, 4PL) aanbiedt en bedrijven ondersteunt in de optimalisatie van hun goederenstromen.

Met meer dan 100 medewerkers in de logistieke sector ambieert de organisatie een omzet van 75 miljoen euro in 2017.

 

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV