15 November 2017

Philippe Vloeberghs (Conti7) stapt in het advisory board van TL Hub

Philippe Vloeberghs (Conti7) stapt in het advisory board van TL Hub

Philippe Vloeberghs, HR Manager van de Conti7 holding stapt in het advisory board van TL Hub. 

Conti7 - opgericht in 1923 - is een gedreven groep van vennootschappen  gespecialiseerd in maritieme - voornamelijk dry bulk en breakbulk - transportactiviteiten. De voornaamste missie bestaat er in om als reder en maritieme operator 'tailormade' en flexibele transportoplossingen te organiseren voor een internationaal cliënteel. Daarnaast biedt de groep ook een aantal verwante logistieke diensten aan, met name agentuurdiensten, brokerage, expeditie en opslag. De groep heeft ook filialen in Hong Kong en Londen.  
 
Dhr. Vloeberghs vervoegt een multidisciplinaire groep om adviezen te geven aan TL Hub, de jobsite gespecialiseerd in de publicatie van vacatures in de transport-, logistieke en supply chain sector. 
Voor Frederic De Cooman (oprichter van TL Hub) is de toetreding van dhr. Vloeberghs zeer verrijkend. “Onze advisory board bestaat uit meerdere personen met elk een ruime ervaring in de activiteiten van ons bedrijf: Internet, strategie, transport, HR,… We hadden onder andere reeds de adviezen van dhr. Jean Claude Delen (DHL, Brussels Airport,…) en met de komst van dhr. Vloeberghs beschikken we nu ook over expertise in HR en de Antwerpse maritime sector. Gezien ons hoog aantal klanten die verbonden zijn met de activiteiten in en rond de haven van Antwerpen, zal de raad van dhr. Vloeberghs voor onze strategische keuzes zeer nuttig zijn.”
 
Voor Philippe Vloeberghs is de ervaring verrijkend en de steun aan een jong bedrijf gespecialiseerd in de rekrutering van profielen in de transportsector betovert hem: “Van dag 1 was ik gecharmeerd door het plan van TL-Hub : een overzichtelijk platform creëren waarmee zowel werkzoekenden als bedrijven snel en efficiënt kunnen werken. Na bijna 3 jaar toont de groei van TL Hub dat deze nieuwe tool in de markt zeer gesmaakt wordt !"
 
De voortdurende wens van TL Hub is om het voor onze klanten mogelijk te maken om de juiste logistieke kandidaten te ontmoeten via onze jobboard. Dit is waarom we onze advisory board geregeld samenroepen om de nodige stappen te ondernemen en onze strategie af te stemmen.

 

Bekijk de maritieme & shipping vacatures in Antwerpen
 

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV