08 November 2018

TL Hub treedt toe tot de Transportmedia-familie

TL Hub, het eerste recruteringsplatform gespecialiseerd in transport en logistiek, vervoegt de groep van Transportmedia. Deze transactie versterkt TL Hub in de ontwikkeling van haar HR-diensten en stelt Transportmedia in staat zich nog meer te laten gelden als belangrijke partner voor bedrijven in de sector “Transport en Logistiek”.

TL Hub treedt toe tot de Transportmedia-familie

TL Hub werd in 2014 opgericht door Frédéric De Cooman en richt zich op bediendeprofielen. In vier jaar tijd werd het intuïtieve en efficiënte platform een referentie voor recruiters in de transport, logistieke en supply chain sector. In de afgelopen 12 maanden hebben meer dan 250.000 unieke gebruikers de website bezocht en leidde dit tot 1,2 miljoen pageviews. Elke dag worden nieuwe vacatures toegevoegd aan de honderden vacatures die reeds online staan. Daarnaast worden honderden CV’s geregistreerd in de gekwalificeerde database welke aangeboden wordt aan verschillende recruiters. Maar TL Hub is ook Work in Logistics, een platform dat specifiek toegewijd ins aan vacatures voor chauffeurs, heftruckchauffeurs, magazijniers, orderpickers, bagageafhandelaars enz.

Voor Frédéric De Cooman wordt een belangrijke pagina omgedraaid: “Ik ben blij om te zien dat de energie die werd besteed aan de ontwikkeling van dit bedrijf er toe geleid heeft dat TL Hub een referentie is geworden in de sector. TL Hub heeft een mooie toekomst voor zich en ik ben er zeker van da ze in goede handen is bij de Transportmedia-familie.”

Christophe Duckers, Managing Director van Transportmedia, verbergt langs zijn kant zijn tevredenheid niet: “Onze producten zijn complementair en de synergiën tussen Transportmedia en TL Hub zijn talrijk. Wij zullen de ontwikkeling van het platform TL Hub zowel online als offline verderzetten. Daarnaast zal de digitale expertise die ontwikkeld is door TL Hub ook zeer verrijkend zijn voor ons.”

De commerciële structuur van TL Hub blijft ongewijzigd en blijft onder leiding van Dries D’Huys, Project Manager van TL Hub.

 

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV