25 October 2022

Unique organiseert gratis ‘Opleiding Transport & Logistiek’ – Waarom JIJ hiervoor de perfecte kandidaat bent

Ben je op zoek naar een topjob in een unieke omgeving, waarbij je een onmisbare schakel vormt? Dan is een job in de haven wat je zoekt. In deze internationale omgeving is élk helpend hand van belang: douanedeclaranten, loketbedienden, expediteurs, dispatchers, planners,… zijn er van onschatbare waarde. Glenn en Emmy werden op slechts vijf weken klaargestoomd tijdens de opleiding van Unique en gingen daarna meteen aan de slag in de maritieme sector!

Unique organiseert gratis ‘Opleiding Transport & Logistiek’ – Waarom JIJ hiervoor de perfecte kandidaat bent

Tijd voor verandering!

Glenn werkte vooraleer hij met de opleiding startte als kwaliteitsmedewerker in de chemische sector. “Ik wilde graag switch naar een job als logistiek bediende, omdat ik een goede work-life balance erg belangrijk vind. De opleiding van Unique was voor mij dus dé ideale opstap naar die carrièreswitch. Meteen nadat ik mijn diploma in ontvangst nam, had ik al drie jobaanbiedingen!”, vertelt Glenn, die na de opleiding opstartte als Junior Expediteur.

Maar ook voor wie uit een heel andere branche komt, kan de gratis opleiding van Unique de weg zijn naar een totaal andere job. Emmy, die voorheen ervaring opbouwde binnen de horeca en HR-sector, kon bij Unique rekenen op een opvolging van A tot Z en versierde zo haar eerste job in de maritieme sector: “Unique begon al aan de zoektocht naar een job tijdens de opleiding. Er werden een heleboel gesprekken geregeld en zo werd ik tijdens de opleiding al aangenomen! Na de opleiding ben ik dus meteen aan de slag gegaan. Het bedrijf waar ik nu werk is echt heel fijn. Mijn baas komt elke dag vragen hoe het met me gaat en ook de opvolging van Unique overtreft mijn verwachtingen!”

Waarom de opleiding van Unique kiezen?

De opleiding is intensief, maar volgens Glenn meer dan de moeite waard: “Ik heb alles moeten leren op een korte periode, in combinatie met huiswerk en taken. Maar het loont écht de moeite! De leerkrachten waren bovendien heel bevlogen, positief en gemotiveerd. Ze komen allemaal uit de sector en hebben dus enorm veel kennis die ze met je delen.”

En die ervaring van de lesgevers komt meteen tot uiting in je job achteraf, beaamt Emmy: “Ik vond zo goed als álles interessant. Ik wil heel graag bijleren en vond het leuk om op het einde van de dag kennis te delen. Op school leer je vaak nutteloze dingen, maar bij deze opleiding heb ik werkelijk alles van wat ik geleerd heb al gebruikt op mijn werk. De dingen die aan bod komen zijn nuttig en heb je nodig op je job, zoals de typische terminologie.”

De eerste stap naar jouw nieuwe carrière start op 7 november

Onze opleiding start op 7 november. Schrijf je nu in voor de GRATIS opleiding in jouw regio, in Antwerpen of in Sint-Niklaas. Twijfel je of de opleiding iets voor jou is? Emmy kan je verzekeren van wel: “Deze opleiding is een aanrader voor iedereen die de ambitie heeft om in de maritieme sector aan de slag te gaan. De samenstelling van onze groep was erg divers: man, vrouw, jong, oud,… Unique begeleidt je bovendien doorheen het hele proces voor, tijdens én na de opleiding. Fantastisch!”

Unique is jouw partner tijdens de zoektocht! Wij helpen je na het succesvol afronden van onze opleiding Transport & logistiek aan een maritieme job die jou zit als gegoten. Wil je graag direct aan de slag in de logistieke sector?

Duik in onze vacatures

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV