Vind uw toekomstige job bij LACHS

LACHS
building 76
4460 - Grâce-Hollogne
België
http://www.lachs.be

LACHS is gevestigd in de luchthaven van Luik (LGG) in België en is ideaal gelegen in het hart van de gouden driehoek van Europa (Parijs - Amsterdam - Frankfurt), met directe toegang tot alle belangrijke economische centra van Europa. LGG is een intieme, op vracht gerichte "flexport" met een 24/7 beschikbaarheid en zonder avondklok, en is 365 dagen per jaar actief.

Ons team bij LACHS is gespecialiseerd in complexe vrachtbehoeften, waaronder bederfelijke waren, farmacie, levende dieren, overmaatse en gevaarlijke goederen, en we onderhouden een unieke infrastructuur voor de olie- en gasindustrie.


Geschiedenis

LACHS werd in 1997 opgericht als een joint venture tussen AGREXO en CAL Cargo Airlines. LACHS heeft 200 mensen in dienst en is gespecialiseerd in grondafhandeling voor zowel complexe als standaardvracht. In eerste instantie opgericht om bederfelijke goederen te behandelen en te vervoeren, is onze volledige infrastructuur gebouwd om een ongelooflijk snelle transfer van vliegtuig naar vrachtwagen mogelijk te maken, voor een snelle levering op de markt.

In 2006 kocht CAL Cargo Airlines de gedeeltelijke eigendom van AGREXCO uit en werd de enige eigenaar.

Eigendom

LACHS is eigendom van CAL Cargo Airlines. Deze naadloze en succesvolle samenwerking stelt ons in staat om "te denken als een luchtvaartmaatschappij" in elk detail.  Onze loadmasters zijn experts in het bouwen en laden van losse vracht en pallets voor een optimale benutting van de ruimte. Onze klanten vertellen ons regelmatig dat hun ladingen zijn verbeterd sinds ze met LACHS werken.


Waarden en visie

LACHS is gebaseerd op de waarden van efficiëntie en kwaliteit, samen met de hoogste normen van veiligheid en beveiliging. Wij streven ernaar om in alles wat we doen uit te blinken en onszelf voortdurend te pushen om een hogere klanttevredenheid te bereiken. Ons goed geïnformeerde team geeft prioriteit aan snelheid zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid, en we hebben een bewezen geschiedenis in het identificeren en implementeren van innovatieve oplossingen. We zijn vastbesloten om een marktleider te blijven op het gebied van kwaliteitsvolle grondafhandeling voor complexe en standaardladingen.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV