Vind uw toekomstige job bij S5 North Europe NV

S5 North Europe NV
Noorderlaan 147
2000 - Antwerpen
België
http://www.s5eurasia.com/s5-north-europe/home

Working @ S5 - Work hard, play hard!

Bij S5 verwachten we niet dat onze klanten genoegen nemen met het op één na beste en dat zou jij ook niet moeten doen. Net als jij hebben wij grote ambities: 's werelds grootste scheepsagentenservice worden. Uitdagend zeker, en hard werken maar ook interessant, dynamisch, bevredigend en zeker leuk. Altijd met onze bedrijfswaarden als solide basis natuurlijk.

Onze no-nonsense aanpak is to-the-point en duidelijk, hands-on en can-do. Van communicatie met wereldwijde klanten tot het laten verwijderen van een nest giftige spinnen uit een lading - nooit een saai moment! Gelukkig heb je altijd je collega's om op terug te vallen die toegewijde professionals zijn zoals jij. Onafhankelijke teamspelers die samen het verschil willen maken voor onze klanten en die onze scheepvaartindustrie willen helpen verbeteren.

Alles bij S5 is nieuw en we staan open voor elke innovatie of verandering waar onze klanten baat bij hebben. Als u een nieuwe kans ziet, moedigen wij u aan deze aan te grijpen. We zullen je ook aanmoedigen om met ons mee te groeien, met veel carrièremogelijkheden en een sterke focus op professionele training.

Vanaf de eerste dag maak je integraal deel uit van ons team, zowel binnen als buiten het kantoor. Bovenal hebben we teamspirit nodig om onze internationale ambities te realiseren. In een dynamische wereld willen we snel groeien. Om de beste te worden, want alleen het beste is voldoende!

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV