Vind uw toekomstige job bij CdS

CdS
Digue du Canal 8
1070 - Anderlecht
België
http://www.cdsonline.be

De sleutel van het succes van CdS? Een ongeëvenaarde logistieke aanpak.

Met duizenden referenties en vele honderdduizenden stuks in voorraad, is een foutloze organisatie van essentieel belang.

Onze gebouwen en infrastructuur zijn dus georganiseerd op basis van een circulair opberg- en onderhoudssysteem in één enkele richting. Wat het zo bijzonder maakt, is dat het propere materiaal nooit in contact komt met het vuile.

Door onze centrale ligging in Brussel kunnen we al onze klanten snel bereiken.

Dankzij een veelzijdig wagenpark en een team van ervaren chauffeurs, zorgen wij voor vlotte en stipte leveringen in heel België en elders.

De levering van ons materiaal wordt op de voet gevolgd aan de hand van een realtime trackingsysteem dat op onze voertuigen geïnstalleerd is.

Voor uw gemak staan we ook op zaterdag te uwer beschikking, en voor uw dringende bestellingen hebben we een doorlopende wachtdienst. Onze boxen hebben een slot met code, zodat u ook buiten de normale werkuren materiaal kunt komen ophalen of terugbrengen.

Sinds 2009 testen wij samen met een gespecialiseerde firma een systeem met elektronische chip uit, dat ons toelaat om het gehuurde materiaal in elke fase te volgen.

Bekijk de vacatures van CDS en solliciteer online. Maak uw profiel aan. 

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV