Vind uw toekomstige job bij Delhaize België

Delhaize België
Brusselsesteenweg 347

België
www.delhaize.be

Het start bij jou…
Jouw doel bij Delhaize? Mee zorgen voor eten op het bord van 5 miljoen klanten per week. Dat zijn heel wat borden om te vullen. En dat start allemaal bij onze medewerkers in de winkels, logistiek en ons hoofdkantoor. Dus de verrassing in de brooddoos van Ella, de pateekes van Maria op woensdagnamiddag en zelfs de vegan barbecue van Jonas, het start bij jou als medewerker van Delhaize. Maar wat wij als werkgever voor jou doen, dat start bij ons. Ontdek 3 redenen waarom Delhaize als werkgever bij jou past.

Het start bij jou in onze logistiek
Veel start in onze logistiek. In onze distributiecentra in Zellik en Ninove komen alle producten van onze leveranciers toe. Daarna gaan teamleaders, bereiders, operations coordinators, operations managers en nog heel veel andere mensen aan de slag. Ze zorgen dat alle producten in de juiste winkels terechtkomen. De melk voor bij de cornflakes, dat start dus bij ons. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures in de winkel.

Het start bij jou bij onze ondersteunende diensten
Maar het stopt niet in onze winkels en logistiek. Want ook bij onze ondersteunende diensten staan 1.468 medewerkers in departementen zoals finance, HR, IT en legal klaar om elkaar en onze klanten te helpen om goed te eten. Heb je onze Nutri-score al gezien? Daar zitten onze ondersteunende diensten voor iets tussen. Evenwichtige voeding aan een juiste prijs? Dat start bij ons. Binnenkort ook bij jou? Bekijk onze vacatures bij onze ondersteunende diensten

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV