Vind uw toekomstige job bij Nike ELC

Nike ELC
Nikelaan 1
2430 - Laakdal
België
http://jobs.nike.com/

ZET JE IN BEWEGING!

Nike ELC is een energieke en innovatieve werkgever voor gedreven en positief ingestelde professionals die een loopbaan wensen uit te bouwen in de logistiek en supply chain van producten van het sterke wereldmerk Nike.

Vanuit onze distributiecentra in Laakdal, Herentals en straks ook Ham zorg je samen met het hele team dat de Nike-producten elke dag bij onze klanten en atleten in Europa geleverd worden. De organisatie beschikt over gezonde groeiambities en biedt uitdagende jobs voor een brede waaier aan profielen.

Teamwork, doorzettingsvermogen, trots, duurzaam ondernemen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en respect voor zowel het individu als het milieu zitten verweven in de bedrijfscultuur. Medewerkers hebben de vrijheid om zichzelf te zijn en tonen zich verbonden in hun passie voor Nike. De lat ligt hoog en de werksfeer is informeel en ontspannen. Er is ruimte voor fijne extraprofessionele activiteiten en de talrijke sportvoorzieningen op de site zijn toegankelijk voor medewerkers en hun gezin. De sportgedachte is nooit ver weg.

The journey is yours

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV