Vind uw toekomstige job bij Trafuco

Trafuco
Molenberglei 6
2627 - Schelle
België
www.trafuco.be

Trafuco is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam in de Benelux transportsector. Met Schelle als thuisbasis, geniet het bedrijf een perfecte ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Antwerpen, Brussel, Gent en Rotterdam.

Trafuco is een atypisch transportbedrijf dat zich niet heeft gespecialiseerd in één soort transport, maar in het vervoer van een breed gamma goederen, zowel over de weg als over de binnenwateren. Hierbij heeft Trafuco niet alleen de nodige expertise in het transporteren van chemicaliën (solventen, zuren, logen, etc.), olie (van basisolie tot afgewerkte producten) en afval, maar ook in bunkering en containertransport. Om dit transport tot in de puntjes te verzorgen, beschikt Trafuco over vier bunker-/binnenvaartschepen en een modern wagenpark met vaste tank- en huifwagens, tankcontainers, containerchassis en vacuümwagens.

Daarnaast betreft onze service niet alleen het vervoer van A naar B, maar ook aanvullende diensten zoals opslag, administratieve opvolging en douaneformaliteiten. Trafuco fungeert met andere woorden als een logistieke totaaloplossing, waarbij de hoogste standaarden op gebied van veiligheid, kwaliteit, welzijn, milieu en klantendiensten worden gesteld.

Dankzij de uitstekende reputatie van de firma en de uitzonderlijke klanttevredenheid, werd Trafuco op donderdag 12 februari 2015 verkozen tot Transporteur van het Jaar 2015.

De dynamische groei van het bedrijf zorgt ervoor dat wij steeds op zoek zijn naar gekwalificeerde werknemers. Wilt u deel uitmaken van deze succesvolle organisatie, solliciteer dan snel op één van onze openstaande vacatures.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV