28 June 2016

500 logistieke studenten analyseren cross-docking bij H.Essers

500 logistieke studenten analyseren cross-docking bij H.Essers

Na de succesvolle eerste editie van de TL Hub Business Game van vorig academiejaar (’14-’15) lanceert TL Hub komend academiejaar een tweede editie.

De eerste editie werd ondersteund door de logistieke afdeling van Coca-Cola Enterprises en had als onderwerp de distributie van Coca-Cola Enterprises’ goederen vanuit het distributiecentrum te Wilrijk naar de binnenstad van Brussel.

De tweede editie zal ondersteund worden door één van de grootste logistieke spelers in België, zijnde logistiek dienstverlener H.Essers.

Het thema voor de editie 2016 van de business game is ‘The Perfect Cross-Dock’. Studenten kunnen inzoomen op een  bepaald aspect van het crossdocking proces en door middel van een zelfgekozen case de werking hiervan optimaliseren.

Ook dit jaar hebben reeds een groot aantal Hogescholen/Universiteiten zich ingeschreven, een overzicht kunt u hieronder terugvinden:

Ephec, VUB, Thomas More Kempen, Karel de Grote Hogeschool, Haute Ecole Charlemagne, Haute Ecole de la Province de Liège, Thomas More Geel, Howest, Haute Ecole Francisco Ferrer, Odisee, UCLL, HEHLa, HoGent en Artesis Plantijn.

Wij kijken er naar uit om te ontdekken wie de opvolger van VUB’s Team Inspire wordt!

 

Alle vacatures bij H.Essers kunt u op onze website terugvinden.

Bent u net afgestudeerd en op zoek naar een eerste logsitieke job, of bent U op zoek naar een stage in logistiek? Ontdek ons vacatureaanbod online.

Regio

Zoek een job
per regio

Zoek nu
Categorie

Zoek een job
per categorie

Zoek nu
Creëer uw CV

Word gevonden door topbedrijven

Creëer uw CV